Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pošli mi fotku

Ahojky Milane moc tě prosím poslal by jsi mi fotku s podpisem přes mail?!Byla bych ti moc vděčná:o)
  • Plakat s podpisem

Ahoj Milane, prosím posles my ten plakát? Když jo tak na:Na tržišti 1114 Benešov u Prahy.
  • Pošli mi prosím fotku

Ahoj Milane chtěla bych tě poprosit o fotku s podpisem sleduju všechny tvoje zápasdy prostě tě zbožňuju jestli mi ji pošleš tak na tuhle adresu Žaneta Šperňáková Akátová 1/458 Havířov-Šumbark 73601 předem ti moc děkuju zatim ahoj
  • bubububububbubububububububububububububububububu vole
  • Best

Bary jsi stejně nejlepší!!! Zbožňuju Tě! POsílám velkkou pusinu...
  • Milčovi

Miluji Tě !!!!! a posílám moooocinky slaďoučkou pusinečku.... :) pá
  • Zdárek Milánku ty seš tak krásnej!!!!!si muj fotbalovej idol!!čau and kiss:-))
  • !!!!

BARY SI NEEJJJ FOTBALISTA!!!!!!
  • KRÁVY UJEČENÝ

• bary je borec
  • bary jje suuuper
  • Milan Baroš

hezké slintání vaše BýVALá konkurence!!
  • Milan

jsi fakt nej... fotbalista a to myslim vážně dřív jsem tě faklt měla mocky ráda a ode mě z rodiny nikdo a pak všichni konečně si ukázal co v tobě je fakt držim palečkly
  • miluju těě miláánku
  • Burinka

Milan je jen můůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůj !!!
  • Idiot,gaj,lezba

je to ten největší debil a plínkonoš a co se týče vašeho vkusu 0% zravím vašeho slintáka a hezké slintání čau Nikk+Bar
  • Můj Bary

Jsi ten nejhezčí,můj nejmilovanější fotbalista,slintám nad tvýma fotkama každý nový den. Jsi nejvíc sexy chlap,kterého znám... Doslova tě žeru,tak krásného chlapa bych chtěla mít doma....jenže tak boží jako ty už nikdo jiný prostě není,Bary,miluju tě!!! Tvá maxi fanynka Darina
  • Baroš je má láska!!!! Je tak sexy......
  • Bary je užasný moc ho miluji!!!!!!!!!!!!!!
  • Milanek

moc te chci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší