-
Milane jsi nejlepší
Ahojky Barošku!!držím ti palce abys dal co nejvíce golů....JSI NEJlepší fotbalista na celém světě i nejKrasnější.Mám pokoj ve kterém jsi jen a jes ty.Nikoho jïného tam némam mám tě i na sešitě.Mám i tvůj dres a když hraješ mám ho vždy na sobě.Nejvíc mě však bolí když tě faulujou blbci.Když jsi v televizi tak se musim vždy koknout Mám stahnuté skoro všechny fotky s internetu jen o tobě.Já vím hodně holek ti píše takový nesmysli že určitě máš toho plnou hlavu.Máš strašně krasné tělo:)když tě sfaulují a vidím tě ležet na tom trávníku tak normálně brečím bo mi je to líto:(((Jsme nnormálně stejný znamení štíři...To jsem ráda. -
VY krávy Barošek je jen můj tak jděte do haje:::!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Milan hustak
Cau Milane, jak se mas?Ja dobre.Dneska 12.11.2005 ten fotbal vyhrajete 3-2.Drzim vam palce budu se na vas koukat.Tak cau a nezapomen mi napsat. JJJJJJJJJJJJJJJJJJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRR RRRRRRRKKKKKKKKAAAAAAAAA -
Bary je lejlepší a nejhezčí!!!!!!!!!
-
Můj mazlíček
O Milanovi tiho tam moc není.Byla bych ráda kdyby jste mě něco poslali na můj E-mail.Fotky a články. -
Velký hovno o Milanu B.
Ty vole, neser! A nečum a vyliž mi prdel. -
Milan Baroš
Tak tohle to je fakt super fotbalista!!!!tak by měli vypadat všichni,kope líp než Beckham!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
narozeniny
opožděně vše nejky k narozeninám hodně zdaravíčka štěstíčka a lásky!!! -
Achichojik Milánku! jako sme se dozvěděli,že prej máš narozky nebo něco takovýho...tagže vše nej a mocinky ti fandíme!!!
-
Přání
Vše nejlepší k Tvým narozeninám, velmi mnoho úspěchů nejen ve sportu ale i v osobním životě, štěstí, zdraví a krásnou pohodu. Vše nej a mnohem více přeje Hardboz. -
Ahoj Milane,přeju ti vse nej,hodne uspechu a at zustanes krasnej jako doposud=o)a hlavne se uzdrav.Mej se
-
Star Milan Baroš
Milane, seš ten nejkrásnější chlap na této zemi, strašně závidim tvým přítelkyním. Přeju ti mnoho, jak fotbalových, tak osobnídh úspěchů. Tvoje fanynka Pájinka. -
nej fotbalista
Ahojky Milane:))!!jsi ten nej nej fotbalista!!doufám,že to Norsku pořádně nandáte!!!!Mám tě moc moc ráááda!:-) -
Ahojky Milane z toho že se chce Nedvěd vrátit si nic nedělej pro nás jsi byl,jsi a vždy budeš nejlepší TY,a abych Ti pravdu řekla já tam Nedvěda nechci ano sice umí hrát fotbal,ale stal se z něho namyšlený frajírek,je nějaký vyměněný a to mi je trošičku líto no nic já musím papapapapapapapapa a plosím napiš pa Verča ze Studénky
-
baros a holky
Slysel jsem od kamose, ze si Baros chce kupovat byt v Praze, protoze tu ma pritelkyni....zarli pry na ni Kilianova.Tak holky asi moc sanci nemate. -
vzkaz
Milane s fakt moc super a výborně hraješ někdy napiš. Píšu o tobě referát a zajmalo by mně od kolika let hraješ fotbal jen jako zálibu? Prosím napiš protože všude píšou jen to nejdůležitější a to já už znám na zpaměť! Miluji tě!!!! -
vzkaz
Milanek je muj milášek! -
Ahoj seš fakt pěknej borec.A bylo by dobrý kdybys mě napsal na číslo 721944750.Jsem Simona a přezdívkou SiSinka a mocánko tě miluju tak mě udělej radost a napísej.Moje adresa Simona Hénková Krhov 39 Skalice nad Svitavou 679 01 nebo S.Henkova@seznam.cz
-
Milánku, jsi to nejkrásnější, co jsem kdy viděla.Když se ....., vždycky myslím na tebe.
-
Pro nej fotbalistu
Ahojky Milánku přeji at všechno klape ve fotbale i v životě jsi fakt kořen takovej se jen tak nevidí:) měj se krasně pa pa a napiš!!!