-
milacek
-
MilaN Baroš
Ahoj Milane ani ti nemusim řikat jak jsi skvělej protože to slyšíš od každý svý fanynky.Ale je to pravda jsi prostě nejlepší.Afotball hraješ z naší reprezentace úplně nejlíp.Tak ti přeju hodně štěstí ať ti to tak dobře kope dál a hlavně ať tě netrápej ta tvoje zranění. -
miláček
jsi BOZI ve Viganticích jsi byl krásný -
jsi nejlepší
Ahojky milane!jsi nejužasnější člověk na celém světě!!!!!nevšímej si těch debilů co ti píšoun ty nesmysli.....Mám tě vylepenýho po celým pokoji....miluji tě Bari!!!!!!!!!!!prosím odepiš díky moc Jana -
Vzkas
Bari ségra tě balí.!!!! :-) -
Neznátě nějakou dobrou Milanovu stránku, kde by bylo hodně fotek? Nebo neposlal byste mi někdo jeho fotky na mail? Nějaké nefotbalové..
-
kdy byl u nás ve kole nechala jsem si popsat celé ruky..a trička..no je mooooc mooooc dobrý fotbalista.......ale je taky moooc moooc hodný pravý vesničan.. prový vigančan.......moocc mooooooooc pěkný fotbalista
-
\"Bari\"
Milan je ten nejkrásnějí u na této plnětě!!!Love you!!!!!!!!!!!!! -
cau Milanefotbalová hvězda
čau milane.strašně se mi libiš ve fotbale.jsi opravdu jednička.ty nejsi celebrita ale suprbombastišncelebrita. dokonce jsem si nechal narust vlasy.od te chvile mi řikaji mlady baroš.jsem strašne rád že jste vyhráli ten pohár.ani mi nebylo lito Čecha.ten je sice výborný jako ty ale ten vyhrál cenu za nejlepšiho brankaře.mám na tebe jednu jedinou prozbičku .prosim tě moc.pošli mi fotku s podpisem.tvůj věrný DOMINIK. ADRESA Dominik Richter Výškovická 77 Ostrava Zábřeh ahojky. od dominika -
Bari
Je to celý puberťácký a nesplnitelný, ale je fakt pěknej. Mně by stačil na jednu noc :-) -
Já ho miluju e e e e e!!!
-
Pro Milana
Pozdrav pro nejhezciho fotbalistu:)),v casopise Instinkt jsi nemel chybu!!asi zacnu sbirat tve plakaty jako tady ti ostatni co pisou:))) -
Pěkný kus chlapa.....:-)
-
Baroš je Bůh a hlavně krasavec:-))
-
je skvelej
Milane seš fakt skvělej a libis se mi nejen vzhledove ale i jak hrajes ses fakt dobrej a drzim ti palecky a at se ti dari tak jako do ted.packo zuzka -
Nej chlap na světě
-
Zdar Milane! tak co jak se vede? si super fotbalista,ale i chlap!!!!!!!!!!!!!!!
-
můj fanda
moji kámošce se strašně líbí!!!!!!!!je z něho úplně vedle!!!!!!!!!!!mě osobně se moc nelíbí.nevím jak vy ale mi fakt ne -
ČAU NEMOHU SI POMOCT,PONĚVAČ SI SEXY A CHCI MÍT S TEBOU NEJMENĚ 5 DĚTÍ TAK PĚKNÉ PO TOBĚ I TAK NADANÉ . JMÉNA KLUCI TY SI VYMYSLI TY HOLKY ADA ALICE ANDREA IVANA SIMONA
-
AHOJ MILANE!!!!!!!!!!!!!!! STRAŠNĚ SE MI LÍBÍŠ A CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT JAK TO DĚLÁŠ, ŽE POKAŽDÉ DÁŠ GOL ,A ŽE SI TAK PĚKNÝ, VE SKVĚLÉ KONDICI? A PROČ CHODITE VY FOTBOLSTI S MODELKAMI? PA PA PA PA APRIL