Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahj Milane líbí se mi tvá povaha a tvůj spůsob hry.Běž hrát za Baník ať se trochu vzpamatuje.Mám tě moc ráda.
  • je krásnej
  • Barošku!!!!!!!

škoda že už nehraješ za FC BANÍK alespon by se jim lépe dařilo když ted odešel ten Matušovič do SPARTY!!!!!!jinak papapapa měj se!!!!!
  • Bary

Jsi uzasnej.mas kresne telo,oblisej,povahu....mozna te tootravuje ze vsichni ti to řikajía povídají,ale je to pravda!!!!!!!!!!doufam ze mi někdy odepíšeš.
  • si fakt koren rada bych se s tebou setkala!!!!
  • Tak takovyho chlapa mit doma,tak si vejskam!Ty voe,ja nevim co to se mnou je,ale dostava me krute do varu...Je...jak je snedej,a...tu postavu....Tak jenom doufam,ze mi nekdo zase nerekne,at se z nej neude**m!Jenom se mi zda strasne sexy a rozkosnej!Ja moc Kilianovou nemusim...
  • milanek

mi te milujeme barusku i kdyz jsme mladsi je nam to jedno mi te milujeme milujeme milüjeme milujite miljeme te moc moc moc moc moc co se da delat jsi proste sexsy ach jo skoda ze nas nechces bu bu bu bu bu brecime papa barusku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • jsi sladounkej
  • JSI FAKT NADHERNEJ!!!!

• Když se dá dohoromady Baroš Koller a Poborský je to opravdu smrtelná kombinace!Ale dneska vám to hoši nějak nejde,nemám pravdu?Ale jo,snaha se cení.Ale Rumunsko?To je moc
  • Ahojky jsi fakt kus

Ahojky Milanku obdivuju te uz pekne dlouho a chte bych te nekdy videt na zivo ale o tom jsi muzu nechat jenom zdat.PS:libis se mi moc
  • fc fcb fcbanik ole!!

barosek je proste nejvetsi kanec na svete"!!!!!!
  • Ses proste bezva...hrajes dobre fotbal...v televizi si nenecham ujit zadnej zapas s tebou,ses krasnej,proste moje zlatisko!!!Si jedinecnej broucku!!!
  • Jsi úplně užasnej,nejlepší a můj méédíík...zboňuju tě :))
  • Milanek je ploste milasek:)jednoduse uuuuuuuuuuuzasnej...............
  • Je to vazne velice sexy kus chlapa...Jasny ze na fotbal koukam rada,je to muj oblibenej sport,ale kdyz hraje on,tak si to nenecham ujit a hned se je na co divat...;)Nejlepsi je,kdyz si vymenujou dresy...hhhmmmmmm;) No nic...ale nevim jako,proc si sportovci potrpej na modelie,a nebo je to naopak,modelie na fotbalisty a sportovce celkove,no nevim...ale stve me to...
  • krasavec!!!
  • Mišánek

Mám te rada s celeho srdce a doufám že se ti bude dařit ve fotbale tak jak to umíš.Hodne štěstí Lásko
  • neco

lidickz nevite nahodou presmou adresu Milana Barose?? jestli vite, pls, napiste!!!!!!
  • Baros je nejlepsi

Cus Milane jses dost dobrej,jo a pozdravuj:Cecha,Kollera, Rosickiho,Plasila,Juna,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit