-
JSI FAKT NADHERNEJ!!!!
-
jsi sladounkej
-
Bary
Jsi uzasnej.mas kresne telo,oblisej,povahu....mozna te tootravuje ze vsichni ti to řikajía povídají,ale je to pravda!!!!!!!!!!doufam ze mi někdy odepíšeš. -
Barošku!!!!!!!
škoda že už nehraješ za FC BANÍK alespon by se jim lépe dařilo když ted odešel ten Matušovič do SPARTY!!!!!!jinak papapapa měj se!!!!! -
je krásnej
-
Ahj Milane líbí se mi tvá povaha a tvůj spůsob hry.Běž hrát za Baník ať se trochu vzpamatuje.Mám tě moc ráda.
-
Pro nej fotbalistu
Ahojky Milánku přeji at všechno klape ve fotbale i v životě jsi fakt kořen takovej se jen tak nevidí:) měj se krasně pa pa a napiš!!! -
Ahoj seš fakt pěknej borec.A bylo by dobrý kdybys mě napsal na číslo 721944750.Jsem Simona a přezdívkou SiSinka a mocánko tě miluju tak mě udělej radost a napísej.Moje adresa Simona Hénková Krhov 39 Skalice nad Svitavou 679 01 nebo S.Henkova@seznam.cz
-
vzkaz
Milane s fakt moc super a výborně hraješ někdy napiš. Píšu o tobě referát a zajmalo by mně od kolika let hraješ fotbal jen jako zálibu? Prosím napiš protože všude píšou jen to nejdůležitější a to já už znám na zpaměť! Miluji tě!!!! -
baros a holky
Slysel jsem od kamose, ze si Baros chce kupovat byt v Praze, protoze tu ma pritelkyni....zarli pry na ni Kilianova.Tak holky asi moc sanci nemate.