Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdar Milane! tak co jak se vede? si super fotbalista,ale i chlap!!!!!!!!!!!!!!!
  • je skvelej

Milane seš fakt skvělej a libis se mi nejen vzhledove ale i jak hrajes ses fakt dobrej a drzim ti palecky a at se ti dari tak jako do ted.packo zuzka
  • Baroš je Bůh a hlavně krasavec:-))
  • Pěkný kus chlapa.....:-)
  • Pro Milana

Pozdrav pro nejhezciho fotbalistu:)),v casopise Instinkt jsi nemel chybu!!asi zacnu sbirat tve plakaty jako tady ti ostatni co pisou:)))
  • Já ho miluju e e e e e!!!
  • jo 4 roky *11*
  • cau Milanefotbalová hvězda

čau milane.strašně se mi libiš ve fotbale.jsi opravdu jednička.ty nejsi celebrita ale suprbombastišncelebrita. dokonce jsem si nechal narust vlasy.od te chvile mi řikaji mlady baroš.jsem strašne rád že jste vyhráli ten pohár.ani mi nebylo lito Čecha.ten je sice výborný jako ty ale ten vyhrál cenu za nejlepšiho brankaře.mám na tebe jednu jedinou prozbičku .prosim tě moc.pošli mi fotku s podpisem.tvůj věrný DOMINIK. ADRESA Dominik Richter Výškovická 77 Ostrava Zábřeh ahojky. od dominika
  • \"Bari\"

Milan je ten nejkrásnější už na této plnětě!!!Love you!!!!!!!!!!!!!
  • když byl u nás ve škole nechala jsem si popsat celé ruky..a trička..no je mooooc mooooc dobrý fotbalista.......ale je taky moooc moooc hodný pravý vesničan.. prový vigančan.......moocc mooooooooc pěkný fotbalista

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit