Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milane jsi prostě nejlepší fotbalista a jsi nejpěknější, dívám se na televizi když hraješ a potom ten fotbal stojí za to a ty jsi úžasný
  • barynka

norozky

hodně štěstíčka a hlavně to zdravíčko a ať se ti ta noha hoooodně rychle zahojí!!! *4* *14* *3*
  • mart14

Vše nej

Vše nej k narozkám *14* *14* *1*
  • anous

Všechno nejlepší!!

Všechno nejůepšíí nejlepšímu českému fobalistovi!!!!The Best a brzy se uzdrav!!! *14*
  • nik011

happy birthday

vsechno nej k narozkam"!
  • Míla

Milane,jsi nejlepší český útočník a ještě chvíli a na světě lepšího útočníka nebude!
  • Happy Birthday

Happy Birthday xD
    Jsi nej tomu věř ;)
  • Jednička ve fotbale

Čau MILENE, jsi nejkrásnější, nejšikovnější a nejroztomilejší chlap na světě. Fotbal hraješ s přehledem. Já nikdy fotbal moc nesledovala, ale od tý chvíle kdy jsem tě spatřila v televizi, tak nemůžu vynechat ani jeden zápas, kde hraješ. Mi máme normální telku a jenom 4programy, tak vidim jenom ty nejdůležitější matche s tebou - ŠKODA!Byla sem strašně "nasraná" na finy, jak tě nehorázně faulovali, jako bys tam byl jenom ty jejich protihráč. Ale sem ráda, že si momentálně fit. Budu ti držet palce, aby se ti podařilo přejít do nějakýho dobrýho a tobě vyhovujícího novýho mužstva. Škoda, že se nějak nemusíš s Benítezem, protože Liverpool je super a hráči v něm také. TAK HODNĚ ŠTĚSTÍ!!!Nezapomeň, že tě mám ráda a hrozně se mi líbíš. Jestli si tohle někdy přečteš a třeba mi i něco napíšeš, tak to bych byla snad v sedmym ráji, tak čau, měj se a hodně gólů!!!Iveta
  • Není jedinej na světě

Holky....panebože(a to sem ateista=)vy ste z něj úplně spadly na prdel!Hi hi hi=)=)=)=)Mě se teda moc nelíbí,protože když hraje fotbal divně se pořád šklebí!!P.S.to je asi tím že je tak soustředěnej=)Jo mám pro vás jednu radu:nedivejte se jenom pořád na svoje idoly v časácích...dívejte se kolem sebe ani nevíte o jaký dobrý kluky přicházíte!!!!!(sem si připadla jak vaše matka=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)
  • V klidu

tak si čtem ty vaše vzkazy.A nevíme, jestli máme plakat nebo se smát!Zadek?Autogram?Nejhezčí muž na planetě?Adresa?-Myslíte si,že si tyhle stránky vůbec někdy přečetl?A moc bysme se divili, kdyby některé z Vás odpověděl!A řekni mi, kterýmu chlapovi by bylo lhostejný, kdyby mu před barákem běhali nahý holky! A taky to nemá nic společného s tím být nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit