Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Díííííííííky!!!!

Zdárek Bary,možná,že tomu nebudeš věřit,ale nikdy mě ňak fotbal moc nezajimal,ale jenom co jsem tě poprví viděla hrat tak........si fakt jednička!!!!!!!!!Ne jenom,že jsem od ty chvile nevynechala ani jeden tvůj zápas(ať už za Liverpool nebo za reprezentaci)ale strašně mě začal fotbalek bavit....moc ti za to děkuju,mej se krásně
  • Jsi nejlepší!!! Žeru Tě:)
  • I love vou

Milan Baros je ten nejlepsi a taky nejhezci fotbalista na celim svete!!!!!A to mi verte.:::::
  • Bari

Bari je ten nejlepší fotbalista na světě!!! A dneska bude hzrat proti Andoře tak se moc těším A doufam,že tam dá alespon 2 goly BARI DO TOHO!!!
  • sexy

no proste jediny co o nem muzu rict je to ze je fakt sexy a ma prekrasnej sladouckej zadecek na kterej je radost pohledet nemyslite???ja teda jo.......no proste mit neco takovyho doma no proc ne?
  • Dobrý den. Prosím, nemáte někdo k zapůjčení na zítřejší odpoledne (= pátek 26. 6. od 13 do 16 hodin) dres Milana Baroše z jeho angažmá v Liverpoolu? Jedná se o natáčení upoutávky na novou sezónu Ligy mistrů a Milan ho bohužel nemá. Natáčení se uskuteční v Praze.
    V případě, že byste někdo z vás byl ochoten dres zapůjčit, mohl byste se natáčení zúčastnit.
    Pro bližší informace mě, prosím, kontaktuje na: khlru@seznam.cz
    Děkuji
  • vzkaz

bud porad v pohode a doufam ze se ti v novym klubu bude libit.Ve stredu jim to nandejte.pa Luciáš
  • Milan Baroš

Jsi prostě úžasný. umíš docela dost hrát fotbal.
  • Bozi!!!!!

Baros je ten nejhezci chlap. Je to totalni kundak.Bez neho by fotbal nebyl ono!!!!!!!!!!!!!
  • ČAU NEMOHU SI POMOCT,PONĚVAČ SI SEXY A CHCI MÍT S TEBOU NEJMENĚ 5 DĚTÍ TAK PĚKNÉ PO TOBĚ I TAK NADANÉ . JMÉNA KLUCI TY SI VYMYSLI TY HOLKY ADA ALICE ANDREA IVANA SIMONA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit