Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milanek

Proste nej sportovec na celem svete.......
  • Zlaticko Milanek

Chudacek dneska dostal cervenou kartu je mi ho tak lito. Milane ja te proste miluju, jsi kus a fakt super fotbalista....... miluju te xxxxxxxxxxx
  • milánek

jsi má fotbalová superstár.Chtěla bych tě domů. Jsi dobrej fotbalista. Prostě bez dlouhých keců MILUJU TĚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Super fotbalista

Moc se mi líbí jak hraješ a mooc ti fandím!! Ten gol, jak jsi dal proti Finsku byl skvělej-to jsou přesně ty góly, co jako Češi potřebujeme. Doufam, že tě to lýtko už nebolí a nastoupíš proti Andoře. Určitě se budu dívat, tak mě nezklam!!
  • cukroušek
  • Šikulka Milan

"Náš" Milan je ten nejšikovnější fotbalista v celé České Republice. Češi můžou být pyšní,že "vlastní" tak nadaného "Krasavce" který nemá ve fotbale obdoby...
  • nej-fotbalista

jsi ten nejlepší fotbalista ktreýho jsem kdy viděla hrát a taky moc hezkej tak at ti to střílí a dáš co nejvíc golů nejen v reprezentaci ale i v Liverpoolu. měj se kráně
  • AAAAAAACCCCCCCCHHHHHHHHHH
  • Miláček

Doufám,že tě lítko už nebolí.Litovala jsem tě při fotbalovém zápase s finy jak tě tam ptrašně faulovali a te debil rozhodčí nic nepískal.Jsi nejhezčí chlap ze sexi tělem,ty moje pusinko!!
  • fracek 2

Je to hrozrné co poslední dobou M Baroš dělá zaslouži dostat na zadek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit