Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Baroš je néjlepší, nejhezčí, je sexi
  • Míla BarošŮŮŮŮŮ:-)

je to fakt sexy chlap a priznám se, že já mít takovýho tak se fakt držim a Eva Kiliánová je fakt blbá, že uvěřila bulváru a rozešla se s ním!!!!!!!!!!!Tak zdarec!!!!!:-):-):-) *3* *3*
  • Balanc na nebezpečné hraně !

Autor: Rekordman (zpráva pro Baroše) Název: Pozor- balancuješ na nebezpečné hraně ! Vloženo: 2006-11-01 16:18:28 Začaroval jsem Tě na ME v utkání s Řeckem a doslova vygumoval z trávníku. Chtěl bych znát, co jsi v samotném utkání cítil - zda to byla pouze fyzická slabost nebo zda tě to zmáhalo i psychycky. Je to velice důležité pro další rozvoj vědy. Proto rychle odpověz ! Začaroval jsem Tě i pro MS a i pro toto období do června r. 2007 ! Nemohl jsem činit jinak- pleteš se do politiky, místo, abys pracoval na zlepšení tvé mizerné kopací techniky ! Měl sis raději zaplatit nějaké hodiny kopací techniky u RUDYHO v Příbrami !!!!! dance ne ne ne *13* *13* *13*
  • Milan je prostě skvělej kluk!!!
  • Milan Baroš je krásneja dobrej fotbalista!!! *14* .....a je škoda že si mě nemůže vzít!!! *9* *9* MTMR Milane *14*
    • Re:

BAruško přesně!Já Baroška prostě Miluju!Je hrozěn mooc krásnej a dobře hraje:-* a už nehraje za Liverpool,ale za Lyon takže tu máte špatný informace! *14*
  • miluji ho

• ahoj

ahoj milane mam tě moc rada a líbí se mi jak hraješ ja taky hraju fotbal a ty jsi muj velky idol mam tě rada nikola
  • Milacek ...

Tak to je ten nejlepsí a nejkrasnejsi cech na na svete ... Co chcete vic .... ??? Hrozne ho miluju .. !!! Jsem jeho nejvetsi fnynka ... mam jeho autogram ... plagaty ... fotky ... rozhovory .. dres ... Az na kopacky mam snad skoro vsechno co se da sehnat .. !!!!!!!!!!!§ MMMIIILLLUUUJJJUUU HHHOOO ......
  • Ješ skvělej!!!

Fándím ti už mmmmmmmmmmmoooooooooooooccccccccc dlouho a seš fakt dobrej, skvělej,prostě bezna.
  • milánek

Chceš vidět ještě hezčího milánka??
    tak se mrkni na http://s5.bitefight.cz/c.php?uid=31 590

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit