Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milujem ta

si najlepsi futbalista na svete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pa
  • Milane jsi hezkej

Milan je nejhezčí fotbalista u nás i jinde hraje krásnej fotbal , a není ženatej . ( má přítelkini ale to mě nedeptá ) ahoj přeji mu hodně úspěchů Vicktoria
  • ahoj

Milan je moc hezkej a mam ho ráda hattrick byl super a doufám že se mu reprezentace vydaří
  • si prostě ůžasnej
  • :-) BAROŠEK :-)

Milinek je tááák krásný, ty jeho svaly, to jeho bříško, ty jeho vlasy, ty jeho nohy = radost pohledět, Milánek prostě musí být můj, on je totiž tááák skvělej, a jestli nebude Milan můj, tak bude můj RADÍMEK, toho asi neznáte, ale je stejně krásný jak Milan a jmenuje se taky Baroš, heč, a já budu Barošová! Takže mi nezáviďte! KvěTa PS: Milane ses uplne bombastejsn, mam te moc rada! Jen tak dale, ve fotble, uz se tesim az te na zapase uvidim nazivo!
  • HVĚZDA (NEJENOM) FOTBALOVÉHO NEBEA

AHOJKY MILČO!!!!Jakpak se máš???Doufam, že fajně.Chtěla bych ti jen říct, že tě moc, moc, moc ,miluju a strašně mě mrzí, že nejsem žádná modelka, protože to bych to pak měla o dost lehčí, co?Si úžasnej.Přeju ti ve fotbale hodně štěstíčka, ať dáš hodně GÓLŮ a taky dostaňte se na mistrovství!!!Já budu končit, měj se krásně!!!PAPAPAPAPAPAPAPAPAPA JANINA:-)
  • lucinneczka

fuf

Milan Baroš je fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůů
    • Re: fuf

souhlas
    • Re: fuf

Ale kdyby tě přehnul někde přes stůl to by ses dala *7* a neříkej že ne...
  • Pane Baroš, velmi Vám s tatou fandíme a přejem Vám mnoho úspěchú v osobním i fotbalovém životě a hlevně si přejeme postup na MS v Německu. Zároveň Vám tímto žádáme o možnost zaslat Vaši fotografii s podpisem a věnováním na mou adresu: Antonín Rendla, Horská 329, 364 71 Bochov. Děkuji a mnoho úspěchů.
  • Milanek

Ses proste super a i kdyz nepocitam s tim ze si to prectes tak ti moc moc fandim a ses moc peknej!!!!!!!!!!
  • Proste nej

Nejkrásnější, nejlepší, nejúžasnější, nejsladší......proste Milánek Baroš je můj největší idol

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit