Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bary

Ahoj Bary, chtěla bych poprosit o fotku s podpisem pro moji dceru, 14.2.2006 měla 15 let, dostala Tvoji knížku a od té doby s ní spí. Pokud to bude možné tak na adresu Lucka Hrušová, U Svodnice 475, 691 56 Hrušky Díky moc Jarka *4*
  • Čauky lidi...jsme dvě holky, kterým se strašně moc líbí Milan Baroš...Máme všude vylepený jeho fotky a plakáty...jsme do něho úplně zblázněné...A scháníme další jeho plakáty...:)Nemáte někdo nějaký na výměnu???Díváme se na něho pořád v televizi...A tak jsme se vás chtěli zeptat, jestli někdo nemáte jeho adresu...??? Prosíme, jestli ju někdo znáte, tak nám ju pošlete na mail, ale né e-mailovou, ale normální...prosím...předem moc děkujem a napište nám na mail...
  • milan

Je krásnej a moc milej. velmi dobře hraje fočus.Prostě moc super. *14* *14* *8*
  • prosba

Koukejte tam vlozit nejaky fotecky!!!!!!!!
  • prosbička o fotečku s podpisem

Čau Bary jsem od narození odkázaná na invalidní vozík. Strašně ti fandím jsi nejen skvělej fotbalista ale i krásnej chlap. Chtěla bych tě poprosit o zaslání Tvé fotky s podpisem na ¨tuto adresu: Magda Blažková Stadická 5 700 30 Ostrava předem moc děkuji at se Ti daří ve fotbale i v životě Magda *4*
  • Milan je fakticky suprovej.akorat bych ho s nikym neprirovnavala protoze on je jedinecnej!!!!!!!!!!!!!a nejakej Beckham je uz snad vsem ukradenej je slavnej kvuli obliceji a manzelce ne kvuli fotbalku.baroška mam taky doma vsude.
  • MILAN BAROS

som zo slovenska a milujem barosa je bomba futbalista,je cool
  • Našla som Milanovi dvojičku,je to môj bratranec Majo,sú si úplne podobný,ešte ktomu je i dobrý fudbalista (mozno este lepsí)
  • Milan

Pošleš mi plakát s potpisem? prosím. A ještě jsem jako ty štírpapa VERONIKA
  • ahojki Milčo tak co jak padaj goly ???? muzes ode mne pozdravit Tomaška Rosickeho.Vyřit mu že jsem jeho NEJVJETSI FANINKA NA SVJETE A POD SLUNCEM ALE I TVOJE DEKUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit