Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milanek

• Jako lidičky,vy s myslíte,že to čte *7* *15* .No mě se jako taky líbí *14* ,hlavně ten nový sestřih *14* ,no jako je to borec *3* a má good formu,jak hrál v Turecku *14* ,ale ty podpisy vám asi nepošle *13* ,no teda alespoń si to myslím *1* .Papíík *3*
  • Milanek

nejhezči chlap pod sluncem
  • Pro lucku

Jak tě může naštvat,když za to nemůže *15* ?
  • Milda je nejlepší

• milacek

ty jo lidisky ja to ho Milanka miluju ja bych s nim chtela byt..Je to ma laska *14*
  • Ahoj zlato!Musím ti spolitovanim ozamit ze vypadas jako gorila
  • milion pusinek

chtela bych te milanku zulibat a plosim posli mi tvoji nejnovjejsi foto aspon mi konecne vsichni uverej ze nejsi namyslenej a ze si k sezrani..plosim..myslim si ze to stes *14*
  • to jsi zkopírovala z wikipedie
  • Míla

Oh Mílo ty jsi krasavec a ten fotbal k tobě opravdu sedne:-)))))))) Mohl by jsi taky dělat modela moc ti to sekne a jsi fakt SEXY!!!!!!!!!!! Kdybych byla jen o pár let starší hned bych se k tobě lepila!!!!!!!!!!!!!!! JSI MŮJ VZOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOC TĚ MILUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MILÁČKU MŮJ POJD ZA MNOU JÁ SE TĚ MUSÍM POKOCHAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit