Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • moje laska

ahoj milanku.miluju te jak jen muzu.je mi lito ze ses rozesel s evou ,ale jsem vlastne rada.napis mi papa
  • Skoda,že nemůžeš hrát. Bez tebe se nedaří. Pavluška
  • Milánek je nejlepší!!!

Milan je fakt nejlepší fotbalista na světě!!!!!!!!!A ještě k tomu se narodil nedaleko od mého bydliště!!!!!
  • Škoda, že to včera tak dopadlo, ale Milan a všichni hráči hráli skvěle. Měli jsme hold smůlu! *9* *9* *9*
  • ahojky

Jsi prostě krasavec a super chlap. Hroyně ti fandím.Napiš LenkaRudova@seznam.cz
  • Milan Baros

Nejlepší a nejhezčí fotbalista na světě.
  • Lidicky, prosim vas, nevite nejakou adresu jeste na Milana Barose? Predem diky
  • Milan Baroš je FAKT borec

Myslím si že Milan Baroš je fakt borec..Souhlasí se mnou opravdu DOSTlidí.... :-)
  • Autor: REKORDMAN Název: Vloženo: 2006-06-08 13:12:29 ázev: Vloženo: 2006-05-20 15:17:37 Na MS vás - reprezuentanty - pustím maximálně ze skupiny a pak vám vystavím STOPKU ! *1*
  • milášek

miulánek je krásnej borec a taky super *14* *14* !!!!moc bych chtela aby se mi podepsal na bříško*15* *15* a taky abych mu alespon jednou za celý svuj život mohla říct,,ahoj" a šáhnout si na něj!!!! mám ho mocinky láááda a nikdy na něj nezapomenu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit