Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MILAN JE NEJLEPŠÍ
  • ahoj milan.mame ta velmi radi a hrozne ta milujeme.sme velke fanynky futbalu,futbalistov a to hlavne teba.proste mi ta zboznujeme.dufam ze postupite s liverpoolom so skupiny ligy majstrov.papa cmukkkkkkk
  • VYHRAJEM TO

Moc vám fandím.Zítra to musíte s Rumunama vyhrát.Uvidíme se v televizi.Čauky.
  • Je nej!

Milan je fakt strašně v pohodě kluk. Je krásnej a pozornej. Fakt stojí za to ho poznat osobně. Je mu jedno že je slavnej a klidně podrží holce (mě) dveře. Je fakt moc milej *14*
  • Milan Baroš

Je naprosto úžasnej.Nádhernej a jak se zdá není vůbec nafoukanej.Kiliánová byůla pškná kráva,že ho nechala,ale aspoň je te
  • Milan Baroš

Je naprosto úžasnej.NÁDHERNEJ zdá se že není ani nafoukanej.Kiliánová byla pěkná kráva,že ho nechala,ale aspoň je teďka volnej.Vůbec si ho nezasloužila.
  • Miláček!!!

Já Milana prostě miluju! Je to ten nejkrásnější a nejlepší fotbalista světa a přilehlého okolí. Má krásný tělo, obličej, vlasy a prostě je celej ůplně nádhernej!!!!!!!!!!!!!!!! Prostě zlatíčko, brouček, drahoušek!!
  • Jsi nej!!!

Ahojky,chci Ti říct,že jsi fakt suprovej fotbalista,dokonce lepší než celej Beckham.Když pošleš foto,potěší to.Škoda,že ve středu nehraješ proti Arménii.Papa,mnoho štěstí přejí Zuzanka a Andynka.
  • SúPa KluČiNa

Bary je fagt súúpa Nejenomže umi hrat bezvadně fotbal ale je taky mocinky kráásej eeeeee Chjo proš takejch kluku neni vic =o(
  • no takovej metrouš namyšlenej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit