Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je kjjjjjjjjásnej!!!!!! *14* *14*
  • Bla, bla, bla...

Je to vobyčejnej namyšlenej vůl, kerej neví, co s prachama... Sláva mu stoupla do hlavy... *13*
  • miláček

jou,jou-sexxxy chlap...můj miláček..!!!! *14*
  • baroš

bary si borec nejlepší ze všech *14* *16*
  • bla bla

Jde vidět, že sem chodí samý puberťačky!!!Bože!!a ještě ke všemu trapný..od kdy se podle vzhledu pozná dobrej fotbalista Bary sice do míče kopnout umí ale to je tak všechno .Sice se mu teď docela daří ale to ještě neznamená, že je to nejlepší fotbalista na světě.Proto si pamatujte "Fotbalové umění se nepozná podle vzhledu!!!!!!!!!! " *9*
    • Re: bla bla

Prosimte ty ses taky nejaká chytrá, mysis si ze si vsici myslí, ze je Milan dobrej fotbalista jen kvůli tomu že je božsky krásnej ?? *7*
      • Re: Re: bla bla

Což samozřejmě je *14*
  • Jak sezenu autogram Milana Barose? Shanim ho pro jednoho maleho svedskeho kluka, ktery by byl z autogramu cely pryc?
  • Mocinky se mi líbíš saš uplně skvělej .....fotbálek nesleduju ale když hraješ ty tak se vždycky podívám pa
  • AHOJ MILANE!!!!!!!!!!!!!!! STRAŠNĚ SE MI LÍBÍŠ A CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT JAK TO DĚLÁŠ, ŽE POKAŽDÉ DÁŠ GOL ,A ŽE SI TAK PĚKNÝ, VE SKVĚLÉ KONDICI? A PROČ CHODITE VY FOTBOLSTI S MODELKAMI? PA PA PA PA APRIL
  • MilaN Baroš

Ahoj Milane ani ti nemusim řikat jak jsi skvělej protože to slyšíš od každý svý fanynky.Ale je to pravda jsi prostě nejlepší.Afotball hraješ z naší reprezentace úplně nejlíp.Tak ti přeju hodně štěstí ať ti to tak dobře kope dál a hlavně ať tě netrápej ta tvoje zranění.
  • Baros je nejlepsi

Cus Milane jses dost dobrej,jo a pozdravuj:Cecha,Kollera, Rosickiho,Plasila,Juna,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit