Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojky Milane z toho že se chce Nedvěd vrátit si nic nedělej pro nás jsi byl,jsi a vždy budeš nejlepší TY,a abych Ti pravdu řekla já tam Nedvěda nechci ano sice umí hrát fotbal,ale stal se z něho namyšlený frajírek,je nějaký vyměněný a to mi je trošičku líto no nic já musím papapapapapapapapa a plosím napiš pa Verča ze Studénky
  • Milanecek

Milanek je mooooooooooooooooc velky machr a krasne mu to v sobotu slo-jak hral za reprezentaci!:) Je mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooc krasny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ahoj

cusek jak se vede a co fotbal??????
  • Milčovi

Miluji Tě !!!!! a posílám moooocinky slaďoučkou pusinečku.... :) pá
  • Pošli mi fotku

Ahojky Milane moc tě prosím poslal by jsi mi fotku s podpisem přes mail?!Byla bych ti moc vděčná:o)
  • Milane , běž už do důchodu ... *15* *3* *9* *9* *16* *8*
  • *4*
  • Milan je moc dobrej fotbalista, ale přijde, že už nehraje tak jak dřív, přijde mi, že na to trochu sere... *16* *16* *9*
  • baroš

prosimtě pošlešmi tvou fotku s podpisem moje adresa:tereza svatochová švabinského 1705 sokolov 35605 *3*
  • Euro 2008

Heya heya hey..sakra já už se těšim na Euro :-) Až toho krassavce zas uvidím *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší