Přejít na výpis diskuzí

Milan Baroš

OSOBNOST 31.12.2006 
416 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milanek

mi te milujeme barusku i kdyz jsme mladsi je nam to jedno mi te milujeme milujeme milüjeme milujite miljeme te moc moc moc moc moc co se da delat jsi proste sexsy ach jo skoda ze nas nechces bu bu bu bu bu brecime papa barusku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • nej fotbalista

Ahojky Milane:))!!jsi ten nej nej fotbalista!!doufám,že to Norsku pořádně nandáte!!!!Mám tě moc moc ráááda!:-)
  • Milan Baroš

Tak tohle to je fakt super fotbalista!!!!tak by měli vypadat všichni,kope líp než Beckham!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Re: Milan Baroš

Ty jsi pí-a *9*
  • Milan baroš je mooooooc super a backham je hlavne modni ikona, ktera zije hlavne pro media
  • Milan

jsi fakt nej... fotbalista a to myslim vážně dřív jsem tě faklt měla mocky ráda a ode mě z rodiny nikdo a pak všichni konečně si ukázal co v tobě je fakt držim palečkly
  • bubububububbubububububububububububububububububu vole
  • Pošli mi prosím fotku s podpisem!!!!! *3*
  • Bary je prostě nej anej a nej fotbalista!!!!!!!!!!!!!

Je to prostě kus chlapa!Je nejlepší a je šíleně hezkej.Bary,miluju Tě!
  • Milan je skvělej

Milan je skvělej fotbalista a taky je nádhernej chlap. jen s těma zlatejma kopačkama to přehnal...ale nohy zlatý má!"!!!!!!!!
  • Miluji

Ahoj lidi a Broši...jestli toto čteš napiš mi na e-mail...miluju tě pápáé je božskej *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší