Přejít na výpis diskuzí

Milan Hnilička

OSOBNOST 31.12.2006 
143 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • juuu

jen tak dal *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • milanek

jsi fakt super *14*
  • tim sem samozrejme nechtela rict ze je hnilda starej jenomze je o 17 let starsi nez ja...skoda:(
  • nej...

Milan Hnilička je pro mě nejlepší golman. *15* Škoda že liberec vypadl.
  • www.milanhnilicka.wz.cz pro vsechny blaznivky, co pisou ze ho milujou *1* je super, ale neblaznete *3*
  • ČAU MILANE JAK JDE ŽIVOT?DOUFÁM ŽE DOBŘE PROTOŽE TI STRAŠNĚ FANDÍM.JSI OPRAVDU SUPER!!!!!! *14*
  • jsi nejnejnej

si vazne ten nejhezci a nejlepsi brankar...sem strasne rada ze sem te videla hrat nazivo je to uzasnej zazitek...mam te fakt rada...ses nej!!!skoda ze nejsi svobodnej a o par let mladsi...:(
  • Milan Hnilička

Cauky,posim vas,napiste mi,kde bych mohla ziskat jeho podpis a plakaty a tak!!!Moc vam dekuju!Ozvete se urcite!je to nutne!!Mej te se papa a nezapomente na me *3*
  • Juju

Ahojki,vsechny vas zdravim.No jo,Milan je fakt suprovej. *3* PROSIM VAS,NAPISTE MI NA NEJ NEJAKY SPOJ NEBO NECO,AT MU MUZU NAPSAT O PODPIS!!!PSOSTE VAS O TO MOOOOC PROSIIIM!!!!DIKY MOC!!!!NAPISTE MI NA MUJ MAIL.FAKT JE TO NUTNE,OZVETE SE!!!!!!!DEKUJU!!!PA
  • milášek

tak tohle je nejlepší brankář *3* stejně tygři jsou nejlepší a příští sezonu jim to ukážou *3* "naše liberecká jednička, to je MILAN HNILIČKA" mám vás ráda...:))) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit