-
si nejlepšíííííííííííííí *14* *14* *1*
-
Já ho taky miluju *14*
-
Nejlepsiiiiiii,
Ahoj lidi...urcite mi date za pravdu, ze Milan Hnilicka je uplne nadhernej a ma nadherny oci.....MAM TE RADA HNILDO. *14* -
Co si jako myslíte, že nechá svojí manželku a poběží za váma?Vy ste snad úplně padlí na hlavu.Bylo by nejlepší kdyby ste nechali těch trapných řečí na internetu. *16* *16* *16* *16* *16*
-
Milan je nejlepší brankář s Vokym, nikdo na ně nemá!!! *14*
-
Je to prostě krasavec *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Doufám, že se s ním někdy seznámím......
-
Milane.Jsi vážně boží.Doufám že až si tohle přečteš že mi aspoň napíšeš.Závidím každé ženě která tě zná a může ti být na blízku.Jsi krásnej a milej.Chtěla bych být taky vyvolenou jako je tvá žena.Přeju ti aby si byl šťastný.Miluju tě.Prosím ozvi se *14* *14* *3*
-
Velká láska.
Šíleně miluju Milana Hniličku.Je krásnej,božskej a má krásnej úsměv.No je prostě boží!!!!!!!!!! *14* -
-
Re: Velká láska.
jo v tom s tebou souhlasim
-
-
jsi v mých očích ten nejlepší chlap,jsi krásný.Utápím se v tvém pohledu a zároveň v tvé řeči je něco tak krásného. Závidím tvé ženě , že tě může mít a přeju jí to. Buďte šťastný. Alespoň, že o tobě mohu snít!!!!!!!!!!!!!
-
Pozdrav
Mildo, seš fakt super, Tomáš na tebe na olympiádě fakt neměl, bohužel Tě nechávala ve štychu obrana...ale jinak jsi strašně roztomilej a sympatickej a hlavně SUPER brankář!!!! *14*