Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hbdelfin

when i look at you v superstar

takže, před chvilkou jedna holka zazpívala when i look at you v superstar...podle mě naprosto krásně, povedlo se jí to, jen mě pak pěkně dopálila tím, že řekla, že je miley 17 a že se oblékla stejně jako ona, jenže na sobě měla něco absolutně jiného než nosí miley na koncertech...
    • janicka-smiley

Re: when i look at you v superstar

to, že řekla, že jí je 17, je podle mě v pohodě. já osobně taky nevim věk jiných celebrit (ikdyž... když od ní zpívala superstar, tak by to vědět mohla). to, že rytmus řekl, že je to neznámá písnička bych taky brala. uznejme, že je méně slavná než ty, co tam zpívaly ostatní, jako např. i will always love you a nevim, jestli bych ji znala, kdybych nebyla fanoušek miley. ale dost mě rozesmálo to, jak řekla, že je stejně oblečená jako ona *1* takhle se možná oblíkala, když byla hannah a když už chce někoho napodobovat, tak by si měla skouknout aspoň jednu fotku z posledního půlroku. a co mě totálně dorazilo, byl ten článek. ,,Myslím, že pokud by Simonino podání slyšela Miley Cyrus, tak by závistí zezelenala jako vodníci Česílko a Čepeček dohromady.'' tady asi někdo buď nemá uši a neslyší tam ty falešný tóny (jinak to ale zazpívala hezky *4* ), a nebo to ten člověk nemá v hlavě v pořádku a patří k těm haterům ,,mejlosauruse''. jako sorry, ale že byla lepší než ona? nemyslim si *5*
      • armenakos1

Re: Re: when i look at you v superstar

"ikdyž... když od ní zpívala superstar, tak by to vědět mohla"
        ???????????? *15* *15* *15*
        hej ten tvůj koment bych hodnotil tak na 60% protože v některých věcech souhlasím a v některých naprosto ne.. *3*
    • v.e.r.k.a

Re: when i look at you v superstar

taky jsem to viděla a moc se jí to povedlo ale co mě zarazilo bylo jak Rytmus řekl že si vybrala písničku kterou nikdo nezná..a pak se přidal Mareš prej kdo je Miley Cyrus....za to bych vraždila *8* *15*
      • meteora

podívejte se na tento odkaz a najděte tam jméno Simona Fecková. http://reality-show.panacek.com/917 9-cesko-slovenska-superstar-2-%E2%8 0%93-dil-desaty-prvni-divci-semifin ale-ve-znameni-nudy.html
        • hbdelfin

Re: Re: Re: when i look at you v superstar

OMG! dělaj si srandu?! že to zazpívala lépe než miley?! kecaj! miley by rozhodně nezezelenala závistí *16* achjo, magoři
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: when i look at you v superstar

ten článek je stejně celej ujetej... ten člověk co to píše ani neví co mluví.... ta simona fecková má dobrej hlas ale na miley nikdy v životě nemá... takovej rozsah jako má miley ona nemá... akorát má zvláštní barvu hlasu.... a celá ta věc s tím o hannah a že je oblečená jak ona a že miley má 17 (což ve skutečnost 18) byla podle mýho názoru celá ujetá a trapná... přesně jak leoš mareš osobně.. *8* *8* *15*
            • zenonqua

Re: Re: Re: Re: Re: when i look at you v superstar

jj. hoci spiewala dobre ale na Miley nema. ale jak som pozerala to superstar a rytmus powedal, ze wraj nikto tu pesnicku nepozna tak som sa skoro postala od smiechu!! HAHAHA!! wed ked ta pesnicka wysla tak ju na MTV dawali aspon 2- krat za den!!! ten rytmus je ale magor!!! HAHA
            • hbdelfin

pravda, souhlasím, každá si to zazpívala po svém, dle mého názoru na miley nemá, ale co s tím naděláme, ale nejvíc mě dostalo, jak rytmus, že je to neznámá písnička...
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: when i look at you v superstar

nikdy v životě to nezazpívala líp jak miley... akorát má prostě jinej hlas než miley to je vše..... a navíc dokonce ta holka tam párkrát změnila slova v textu.. pořádně to ani neuměla *15* *8* *15*
      • armenakos1

za ty blbí kecy bych je všechny zliskal.. hlavně rytmuse a mareše *8* *15*
        • hbdelfin

Re: Re: Re: when i look at you v superstar

přesně, ty jejich blbý kecy mě naštvali nejvíc, leoš-miley cyrus? to je hannah montana...jo, hannah montana a že when i look at you nikdo nezná, zná ji dost lidí, dokonce i můj brácha, kterej je miley taky moc nezná a nemá ji rád, tak hned jakmile začala zpívat, tak brácha-tyvado, zase miley cyrus, proč furt jenom miley!? a odešel se slovy, že ho máme zavolat, až ta písnička skončí...nojo, starší bráchové *1* ale trošku je škoda, že to nedozpívala do konce *9*
          • Re: Re: Re: Re: when i look at you v superstar

je vidět že ty čtyři porodci znají jenom lidi pod nima a ne nad nima.
            • v.e.r.k.a

naprosto souhlasim *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: when i look at you v superstar

HUDBA MILEY JE MNOHEM LEPŠÍ NEŽ TA ČESKÁ. A TO OD KOHOKOLIV. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • hlásněte

Miley je 2x nominována na KCA tak pro ni hlásněte pls. http://www.nick.com/kids-choice-awards/vote
    *3*
    • armenakos1

Re: hlásněte

3krát bych řekl ;)
      • armenakos1

Re: Re: hlásněte

favourite tv actress
        favourite movie actress
        favourite female singer

*3* *4* *14* *14* *4* *3*
  • Rychle hlasujte!!

prosím hlasujte pro Miley.!!! tady: http://www.q102.com/pages/teen-queens/
    • Re: Rychle hlasujte!!

miley prohrává rychle hlasujte
      • Re: Re: Rychle hlasujte!!

Hlasuju *4* *3*
        • Re: Re: Re: Rychle hlasujte!!

sice prohrává, ale pomalu se drásá do vedení, hlasovat mužete porad..:D..jestě předevcirem prohravala o 2% dneska už to je 0.9% aby se dostala na 50%..:D
          • v.e.r.k.a

Re: Re: Re: Re: Rychle hlasujte!!

to vyhraje *14* ale proti Hilary Duff to bvude těžký..
            • v.e.r.k.a

Re: Re: Re: Re: Re: Rychle hlasujte!!

přesně tk *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Rychle hlasujte!!

tojo ale co bysme pro ni neudělali
  • devilishsmile

japonsko

No, tak sem teda koukala na zprávy, a vidíte to, nejvíce penez prej darovala sandra bulock 1 milion dolaru, takze to ostatni budou asi kecy..
    • hbdelfin

Re: japonsko

hm, asi jo, tak demi prý darovala také 1 milion dolarů a prý dala také nejvíce...
  • hbdelfin

hnědá verze? už neplatí

takže, byla jsem tam dneska znova, byl tam zase on *1* a pamatoval si mě *1* *1* no, každopádně když jsem došla k pokladně zaplatit CD, tak on takový-tak co ta tvoje majlííí....takhle to řekl *1* *1* no, a já na něj-takže už ne hnědá verze? a on-no, už ne...ale hele, jakto, že tady na tomto CD(vytáhl breakout) je taková...klidná a na tomto(vytáhl can´t be tamed) je taková...no, divoká, proč taková změna? takže jsem mu tam začala vysvětlovat, proč se asi změnila, ale že někomu se to líbí a někomu ne...načež on na to-ty jseš asi velká fanynka, co? a já-no jasně...a pak on takový-a máš ráda toho...malýho...jo, justina biebera *1* *1* já na něj chvilku tak koukala takovým tím pohledem, že si snad dělá srandu...a on to asi pochopil, protože se začal smát a řekl-uf, aspoň že mu nefandíš, poslední dobou potkávám spousty holek, co ho zbožňují i moje přítelkyně je do něj zazřaná...no a když už jsem byla na odchodu tak on takový-mně se tedy více líbí ta nová, je více sexy *1* *1* a začal se smát...prej potom takový-zase přijď, aspoň mám s kým pokecat *1*
    • jamila

Re: hnědá verze? už neplatí

Hmmm myslím že se klube další fanoušek *1* *1* *1* *1* ....
      • jamila

Re: Re: hnědá verze? už neplatí

a jen taková otázaka.... nebalil tě trochu *3*
        • armenakos1

Re: Re: Re: hnědá verze? už neplatí

taky mi to přijde *3* *15*
          • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: hnědá verze? už neplatí

mně?! *1* *1* vždyť má přítelkyni *1* *1* ale je pravda, že je docela hezkej *1* *1* no, že bych tam šla zase zítra *1* *1* ale aspoň upustil od té hnědé verze *1* *1*
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: hnědá verze? už neplatí

přesně tak.. *14* *1* *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: hnědá verze? už neplatí

PRÁVĚ PROTO,ŽE JE MILEY VÍC SEXY NEŽ DŘÍVE,TAK BUDE MÍT VÍCE FANOUŠKŮ I U KLUKŮ,COŽ JE POTŘEBA. *15* *1* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • devilishsmile

Její hadry k dostání

http://stores.ebay.com/Auction-Caus e/Miley-Cyrus.html__W0QQrtZncQQ_sid Z173230644?_trksid=p4634.c0.m352.l1 513&_pgn=2miley rozprodává svoje veci na ebay..výdelalek pujde na charitu..už jenom založit paypal..a jdu si hned neco objednat..:D..
    • devilishsmile

Re: Její hadry k dostání

http://stores.ebay.com/Auction-Caus e/Miley-Cyrus.html__W0QQrtZncQQ_sid Z173230644?_trksid=p4634.c0.m352.l1 513&_pgn=2 nevidím co pisu tak ta adresa tam byla divne dana..pridavam zvovu..:D
  • ARMENAKOS1

NO OBOJE PROSTĚ.!
    ALE JÁ ČEKÁM NA ODPOVĚĎ OD TEBE...! *8* *8* *14* *14* *7*
  • hbdelfin

hannah montana v the last song?!

normálně mně se stala jedna dost vtipná příhoda...jsem se bavila s kámoškou o tom, že film poslední vládce větru získal zlatou malinu a já jsem řekla, že miley tam byla nominovaná taky za nejhorší výkon v the last song, ale že s tím nesouhlasím s tou nominací, že miley to zahrála skvěle a že je to krásný film, sice trošku smutný, jak jí tam umře táta...a v tom mě přerušila a řekla-hlavně, že v seriálu si klidně hraje dál, co? a já na to-cože?! a ona-no, když ten její táta umřel, tak jaktože hraje dál v seriálu?! a v tom mi to došlo-nééé, to není hannah montana!!! a ona-cože, ona nehraje jen hannah montanu, já myslela, že je to hannah montana! tak jsem jí vysvětlila vše o tom filmu, ještě jí řekla vše o nových filmech, co natáčí miley a pak i o CD od miey, ta valila oči, prej-já myslela, že zpívá a hraje jen jako hannah montana...
    • kristynajackson

Re: hannah montana v the last song?!

trapas *15*
    • Re: hannah montana v the last song?!

ooo tak to je fakt vtipný *9*
    • jamila

Re: hannah montana v the last song?!

*1* *1* ... tak to se povedlo .... nechápu jak si to někdo může myslet *1* *1* *1* *1* .... tak tu kámošku pozdravuj *1* *1*
      • armenakos1

Re: Re: hannah montana v the last song?!

LoL *1* *1* tož je pravda že polovina lidí si to myslí i do teď jako... *1* *1*
        • hbdelfin

Re: Re: Re: hannah montana v the last song?!

hm...tak ona a ta její ewička...a je pravda, že hodně lidí neví, co a jak, jen znají to jméno *1* jo, to jsem nenapsala, asi před týdnem jsem byla v obchodě s hudbou vybírat pro bratrance CD od Linkin Park a najednou tam přijde taková starší paní a povídá tomu prodavači-já bych chtěla takovou tu...jak se tomu říká, ta blondýna, moje vnučka ji zbožňuje, achjo, já si nevzpomínám na to jméno, hraje v televizi...a ten prodavač nevěděl, prej blondýn zpěvaček je hodně, nevíte aspoň jméno nebo nějakou písničku? a ona-no ano, už si vzpomínám, takové to(začala pobrukovat best of bost world) a pak kousek zpívala... *1* no a ten prodavač-hm...bohužel neznám, takže jsem tam tak narychlo vytáhla CD hannah montana forever, šla k pokladně, předložila ho té paní s dotazem, zda je to ono, ona nadšeně přikývla, poděkovala, zaplatila a odešla *1*
          • Re: Re: Re: Re: hannah montana v the last song?!

DÍKY TOBĚ MĚL TEN PRODAVAČ TRŽBU. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • Re: Re: Re: Re: Re: hannah montana v the last song?!

HNĚDÁ VERZE? *7* *15* *15* *15* TEN PRODAVAČ JE VŮL. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • v.e.r.k.a

Re: Re: Re: Re: Re: hannah montana v the last song?!

to jsou dneska lidi tvl *15*
            • hbdelfin

já taky na něj zírala jako hnědá verze?!, ale zítra tam jdu znovu *1* *1* tentokrát koupit si CD od rihanny loud, poslední dobou se mi ty písničky od riri líbí...no, pokud tam bude zase on, tak mu jasně vysvětlím, co a jak *1* *1*
            • laduss

Hnědá verze???! Jak na to může normální člověk přijít??? To já zas nedávno vysvětlovala své 4 leté neteři jaký je rozdíl mezi Hannah Montana a Miley Cyrus- to taky bylo velice zábavné *1*
            • armenakos1

hnědá verze!!!! já mu přijdu rozbít hubu!! *15* *15* *15*
            • hbdelfin

to jo *1* a to ten jeho výraz, když jsem to předložila před tu paní *1* a pak, když jsem platila, tak on prej-a jakže se jmenuje ta hnědá verze tý hannah?(ano, řekl hnědá verze!!!!) tak já na něj chvilku tam koukala, jako jestli to myslí vážně s tou hnědou verzí! a pak mu jen řekla-miley, miley cyrus a pak jsem odešla...no, takovej mladej klučina, tipuju mu tak na 20, ale náhodou sranda, určitě tam zase někdy zajdu *1* *1*
          • v.e.r.k.a

Re: Re: Re: Re: hannah montana v the last song?!

*15* *15* tk to je dobrý
            • jamila

Taky nevzdělanej prodavač *1* ..... kdyby si tam nebyla tak paní odejde s prázdnou *1* *3*
  • Armenakosi.

No tak tě nemiluji ale mam tě ráda..
    Máš mě taky rád..? *14* *14* *14*
    • Re: Armenakosi.

TO UŽ JSEM NĚKDE ČETL. KDE TO JEN BYLO? *15* *15* *15* *1* *1* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • armenakos1

Re: Re: Armenakosi.

??? *1* *1*
    • armenakos1

Re: Armenakosi.

hej tak nejdřív mě miluješ a ted mě máš ráda... *1* *1* *1*
      hej nejdřív si to promysli než něco začneš psát.. *1*
  • armenakos1

nové obrázky

hele nechápu proč se sem vubec nepřidávaj nové fotky a obrázky miley... několikrát jsem vkládal nové pěkné obrázky miley ale nikdy se tu ve fotogalerii neobjevili... hlavně že jsou tam jakýsi blbí fotky.. některý jsou docela starý aj.. *8* *13* *9*
    • v.e.r.k.a

Re: nové obrázky

jasně já taky už přidala new fotky a nikde nejsou *8* maj v tom pořádnej bordel....
    • Re: nové obrázky

TŘEBA TO MÁ NA STAROSTI NĚKDO,KDO MILEY ZÁVIDÍ VZHLED A PROTO TAM DÁVÁ TY HORŠÍ FOTKY. *9* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • armenakos1

Re: Re: nové obrázky

tak to asi ne.. ale fakt jako nevím.. je to uplně na h***! snažíš se to tady alespon trochu udělat novější ale vubec se sem ty new fotky nepřidaj! *8*
        • Re: Re: Re: nové obrázky

JE TO BORDEL. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: nové obrázky

je to bordel, děsnej, já také přidávám fotky i tapety a ono nic.... *7* *7* *10*
            • Re: Re: Re: Re: Re: nové obrázky

TO JSEM RÁD,ŽE VŠICHNI TAK HEZKY SOUHLASÍ,ŽE JE TO BORDEL *15* ALE TAKY MĚ TO ŠTVE,KDYŽ SE NĚKDO SNAŽÍ A ONI NA TO S.... *8* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • jamila

Re: Re: Re: Re: Re: nové obrázky

taky sem se o to poukešela a dopadla sem stejne jako vy *16*
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: nové obrázky

mají v tom bordel ti správci podle mýho.. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit