Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj...hm no vieš bola som tvoj velký fanušik *7* ale teraz sa mi velmi hnusiš si pekna ale viac si sa mi pacila s dlhymi vlasy teraz si ta beriem za neslušneho chlapca *16* *16* chcem abi si sa zmeila *11* *11* *11* *16* *16* *16*
  • natala.ihaszova
    nepacisami zmenila sa
    *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • Miley sa mi páčila pokial sa nestala nechutnou.
  • Ano je úžasná zpěvačka zbožnuju jí má ji moc ráda a měla sem jí na každý referát ve škole ale dneska už je to jinak je jina a změnila se k horšímu já doufám že to čte :) a doufám že se zase změní k dobré Miley Ray Cyrus :) mám tě ráda Miley ale změn se jinak ztratíš dobrý fanoušky !!!! *6* *6* *10* *11* *5* *6* *6* *6* *6* *9* *9* *9* *9*
    • Jako myslíš že si to čte ?? K tomu ještě v češtině těžko ty profili založují někdo jiný ne ona si blb
  • Vím nikdo nebude číst dlouhý text ale tenhle si přečtěte :)
    Miley Ray Cyrus :) chybí mi tvé nádherné dlouhé vlasy chtěla sem být jako ty ale ted bych nejraději tě ani neslyšela v rádiu když jedu s tatkou od koně jménem Blue jeans :) dala sem mu jméno podle tvého koně aby sem byla víc jako ty :) a ted ho přejmenuji protože už nechci být jako ty všude vyplazuješ jazyk a je to hnus Chci zpátky Krásnou milou Miley Cyrus jako ze seriálu Hannah Montana miluji ten seriál *3* *9* *8* *8* *10* *16* *11* *6* *7* *13* *10* *10*
  • dobre spieva ale zmenila sa je tak ako to mam povedat ...skareda
    *16*
  • Je vážně dobrá zpěvačka, ale její chování je fakt na nic.Když tak koukám na její starý videoklipy, filmy a seriály chce se mi brečet a strašně mě mrzí, že už od ní nejspíš nikdy neuvidim nějakej užasnej film, kterej by mě snad nikdy neomrzel. Občas mi přijde, že je to uplně jinej člověk, že to předtim ani nebyla ona.
  • Miley Cyrus je zplozencem CIA, aby mladým natlačila do hlavy všemožné úchylky coby běžně přijímané hodnoty. Jak vidno, některým méně zdatným jedincům skutečně jde zářným příkladem.
  • ona je strašně dobrá,ale její chování je teda nic moc.
    ato jenom kvuli jednomu klukovi.
    • je dobra spevacka ale hrozne skareda
    • Jednomu klukovi...mysliš tím Liama ?? Takhle trapně se začala chovat už když byly spolu zasnoubeni a tak není divu,že se s ní rozešel!!!
  • JAJ JEŠTĚ ona není dobra hmmm jajajajjjjj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit