Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Platonická láska

Ahojky lidi...Miley mám ráda ne moc dlouhou dobu, odhaduju to nějak od začátku září, ale poslední dobou strašně moc přemýšlím nad touhle "platonickou láskou" je to jako kdybyste ztratili něco co jste nikdy neměli...každý z nás touží po tom alespoň jednou setkat se osobně s Miley, říct jí do očí, že ji máme rádi a nebo jen ji obejmout a objímat ji tak dlouho, dokud by skutečně necítila to kouzlo citů, které k ní chováme...já nevím jak vy, ale pro mě to není jen oblíbená herečka a zpěvačka, ale taky někdo, kdo mi ukázal cestu, někdo kdo mě oslovil svojí hudbou a stylem a zároveň je to někdo, kdo neví, že někdo jako já vůbec existuje :( jak se asi cítí Miley když ví, že ji miluje tolik lidí na celém světě a ona je nikdy nepozná...? Myslíte, že je jí to tak líto jako nám že nepoznáme ji?...hodně nad tím přemýšlím poslední dobou a trápím se nad tím, že ji asi nikdy nebudu moct obejmout...
    • Re: Platonická láska

Ahoj tak to jsme na tom uplně stejně Miley mám ráda jako kdyby to byla moje sestra a někdy bych jí chtěla vidět a hodně mě mrzí že jí asi nikdy neuvidím :( ! Není den kdy bych na ní nemyslela musím poslouchat písničky a koukat na Hannah Montanu! Já jsem teda velkej fanoušek od filmu Hannah Montana. Taky když se v hodině nudíte přemýšlíte co dělá Miley nebo si aspoň v duchu zpáváte písničku? Já teda jo xD nemůžu si pomoct xD *1*
      • Re: Re: Platonická láska

anooo a to je přesně to, o čem tady mluvím...myslíte každou chvíli na člověka, který ani neví že existujeme :(:(:(
        • Re: Re: Re: Platonická láska

Ano Ano to je pravda hele musíme něco udělat abychom Miley viděli! Ale co? Do česka asi nepřijede kvůli Miley bych jela i do Prahy protože by ani nikde jinde než tam nebyla!! Ach jo :( *9* *9* *9* Ale jsem docela ráda že nejsem jediná takhle posedlá :)Kolik ti je Kristýno?
          • Re: Re: Re: Re: Platonická láska

mně je 18...až dokončím maturitu tak odjíždím pracovat na východní pobřeží kalifornie ale to je moc dlouhá doba ještě :(
            • smileyteri

Re: Re: Re: Re: Re: Platonická láska

Ach jo koukám že nejsem sama kdo je na tom stejně jako já a má Miley taky tak rád.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Platonická láska

Kikino už máš vyřízenou tu pojistku? oni by to potřebovali poslat a jako ty nejsi k zastižení :D
    • Re: Platonická láska

Taky nad tom hodně přemýšlím myslím, že úplně stejně jako ty :-)
      • Re: Re: Platonická láska

Myslím, že je to celkem dost smutné *7* *9*
        • Re: Re: Re: Platonická láska

jn je nemáš třeba skype můžeme si o tom napsat na skypu nabo icq?
          • Re: Re: Re: Re: Platonická láska

ano mám ICQ...dej mi tvoje icq a já si tě přídám..mě nechodí totiž autorizace
            • Re: Re: Re: Re: Re: Platonická láska

Jsem ho dávat nebudu max na email pisni mi email tam ti ho pošlu
  • Scéna z filmu-I ♥ IT!

http://www.youtube.com/watch?v=ePVi 6Dwn3do&feature=player_embedded
    Ne ni to krásný??? Já vim, že je!!♥♥♥ :D
  • miley smiley:)

miley je uplneze trapna!!! *9* shit!!!ako ju nekdory muzu mat na oblecenii??? spewa hroooznee!!!! *8*
    • robie

Re: miley smiley:)

cha cha nekdo tady závidí?to vypovídá otom že jsi slovák *8* *8* *8* *8* *16* *16*
    • Re: miley smiley:)

Já myslim, že je Miley úžasná. A stojím si za tím, takže myslim že to, že to sem píšeš je absolutně zbytečný....protože tim že to sem napíšeš fanoušky neodradíš, promiň :P
  • smileyteri

Podpis

Ahoj asi už jsem otravná jak sem pořad píšu, ale napsal už jste někdo někdy Miley Cyrus o podpis já jo asi před 3 měsícema tak doufám že mi to příde a navíc mi to klidně může přijít až za rok nebo půl roku. Miley musí totiž přijít za den hodně dopisů od fanoušků.
    • Re: Podpis

jj i emailu já taky posílám jedný herečce email asi před týdnem a ještě nenapsala tak si myslim tak za měsíc(možná za dva)
  • smileyteri

to je hrozný

To je teda hrůza právě jsem četla na Popcorn stránkách že chce hodně lidí speciál o Seleně, to je teda hrůza někdo tam i napsal že je Miley zastarála a to přece není pravda, musíme si pospíšit a psat o tom aby vydali speciál o Miley. Jsme přece fanoušci Miley a nesmíme se nechat porazit Seleninýma fanouška. Honem pište.
  • smileyteri

Honem!

Ahoj možná už jste to tady četli a napsali tam, ale možná když nás bude hodně tak přeceten speciál o Miley udělaj. Ten kdo to nečet tak až teď čte. Největší fanoušci Miley Cyrus dejte si stránky časopisu Popcorn, zmáčkněte LOVE a tam napište že souhlasíte aby vyšel Popcorn speciál o Miley. Už spousta tam napslala že chtějí speciál o Tokio Hotel, ale Miley je lepší. Tak neváhejte a napište tam. *1* *1*
    • Re: Honem!

víš co já ti odpovídat nebudu jedna uživatelka by se zbláznila kdybych napsala něco co se jí nelíbí.
  • mcr1992

Koncert??

ahoj zajímalo by mě,co je pravdy na tom že Miley bude mít koncert v Praze v O2 Areně 3.6.2010..???..teda ja osobně o tom pochybuju..ale kdyby jo bylo by to fajn:)
    • Re: Koncert??

Taky jsem o tom slyšela.. Ale polovina lidí říká že jo ..a polovina že ne ... *13* takže vubec nevim :// ... Ale nejaka holka napsala,že jeji mamka dela v O2 arene..a Miley tam fakt bude..,jen to drží zatím v tajnosti .... Ale nevim nevim ...
  • ahoj

ahoj co bedete dělat o víkendu *7*
  • joo hurááááá

Hlasujte v t-music chart pro Miley http://www.t-music.cz/hudba/t-music -chart/

A KONEČNĚ JSME ZASE PRVNÍÍÍ MILEY JE NA 1. MÍSTĚ V NÁVŠTĚVNOSTI TAK NEPŘESTÁVEJTE CHODIT :-)
  • hsmylove

kniha životopis miley

ona vydala knihu se svým životopisem,je užasná :D *14*
    • Re: kniha životopis miley

To si zjistia Brzo já už jí mám doma déle jak dva měsíce! A je boží

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit