-
Ja ju neznásam!!!!!!!!! To ma bit priklad pre deti aby drogovali a sexovali predtim som ju mala rad a ale uz ju nenavidim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
-
Proč jses ostřihala a muj nejoblíbenější film od tebe je LOL 2012 *4* *4* *4* *14* *14* *14*
-
Miley Cyrus je dobrá a skvělá zpěvačka sice ty videoklipy jsou .....
ale musím uznat docela se změnila a tím docela myslím tím že docela hodně *9*
bohužel ani nevím proč teď v 17:17 ale až to dopíšu a pošlu bude asi 18:18 hmm
byla to moje oblíbená zpěvačka když byla Hannah Montana a slušilo to víc ( v tom serialu) než Miley Stuart ale pořád hezky zpívá a hodně jen říkám že Hannah Montana vs. Miley Cyrus hlasovala bych pro Hannah Montana
A navíc zpívám líb a zpívám stejně jako Viletta -
Je dobrá jako zpěvačka ale chování jí hodně kazí.Nic proti ale radši bych ji viděla zpět jako H.Montanu než jako takovouhle erotickou barbie která oslintává kladiva.Ale jinak krásně zpívá i je hezká takže....
-
Mě se líbí.A nevadí mi že někomu ne-jeho problém.
-
Tohle má být vzor pro dnešní mládež? Jestli ano, tenhle svět jde vážně někam do háje ..
-
Asi takhle - každý má nárok na změnu, když už má svýho dosavadního života plný zuby. Změní image, nejspíš i trochu chování.. Dělá to spousta lidí na světě. Celebrity jsou víc na očích, proto je změna u nich tak šokující a hodně se o ní píše. Nemyslím si, že by Miley ze sebe najednou udělala nějakou ku**u, to, jak se teď chová, v ní muselo být už dřív, nejspíš k tomu měla nějaké sklony. A je to její věc. Spousta celebrit dělá šílenosti a dneska už to u nich příjde většině lidí úplně normální. Na Miley si taky zvyknete. Akorát by se nemusela na pódiu a vůbec všude chovat tak lacině. Je to pěkná holka a nemá tohleto zapotřetí, je to ubohý.
-
-
Vy tam nevidíte tu hezkou Miley ? Já už jen trochu ! Má pořád stejné oči stejný hlas . A to je vše . Měla jsem jí ráda jako ( Hannah Montana ) Jestli si myslíte někteří že začla kouřit až ted tak jste na omylu . Začla kouřit už jako Hannah Montana ! Je dospěla a můžeši dělat co se jí zachce .Já už jí třeba také nemám ráda ale ještě se tu někdo najde kdo jí má rád ()() Že vystrkuje svou prdelku a šahá si na na *e*i ******k at si děla co chce .... Nikdo jí v tom nezabrání.Změnila se protože někdo nevím jí říkal že je tatínkova holčička.... A tohle si fakt Miley nepřečte !
-
líbí se mi i teď i jak vypadala předtím ale ty vlasy jí slušely víc než teď *1* *1* *14*
-
-
Ano, předtím jí doopravdy slušely víc, to je pravda!
-
-
Už mě to nebaví! Hrůza! *16*