-
miley byla hezká ale ted´ už není
-
myslím nebo ne počkat VÍM že se asi stará dobrá,pěkná a skvělá miley cyrus nevrátí a taky že už asi nikdy nevidá tak dobrou písničku jak za stara *9* *13*
-
Hlasujte pro Adore you aby nevypadlo! Můžete hlasovat na www.come-back-miley.webnode.cz
-
ten kdo rikal ona se zmeni a bude zase v pohode taky dto vidite s ni uz to bude jen horsi budu se divat kdyz se nepredavkuje tym vsim co bere *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Si lééééééééra.to říkáme ve škole *10*
-
-
oprava www.come-back-miley.webnode.cz
-
ahoj pokud se vám taky nelíbí jak se miley chova tak se podívejte na: www.come-back-miley.webnode.cz a napište do diskuze. *3*
-
Hele já se taky štítím jejího chování ale třeba si tím chtěla ověřit jestli jí budou mít fanoušci rádi i tak...*10* a neodsuzujte její songy ty jsou úžasný náhodou..*10**3*
-
twl ja newim co si o sobě myslí, fajn zná jí celý svět každy o ní píše sledujou jí paparazzi a ja newim co vůbec všechno chtěla ale newim jak se ted muze vůbec ukazat na veřejnosti a přitom se nestydet to at rovnou natočí nejaky po-no nebo co
-
doufám že se vzpamatuje!!!!!!!!!!! to turné je pěknej propadák (hlavně s tou rukou věčně v rozkroku)!!! ale i tak furt lepší než Avril LAVIGNE...
-
Ahoj to sem jámám takový problém poradíš mi?
Mám doma od travnýho bratrance jmenuješ se Pepa.
A jemu je 11 a bude mu 12 v dubnu .
A mě je 10 a v listopadu mi bude 11.
Tak my jsme se pohádaly takhle já sem si zpívala a on říká drž tu hubu
tu cigání a já sem si pořád zpívala a jak zase říkal to sprosté slovo tak já sem se bránila a pořád to říkal tak tedˇ se s nim nebavim a právě de o tom že se udělala správně nebo ne odepiš mi nebo kdokoli mi napište a porad temi ´prosííím -
-
Hele fakt si seš jistá že jsi v porádku??běž si radši pro teploměr..*10**10**16**10*
-
Prosim a cože??? *8* www.zpovednice.cz
-
TWL co to píšeš na Miley to nemá s ní nic společného jdi si to řešit do blázince!! *10*
-