-
jj
měla jsem na ní skype byla jsem s tetou která umí anglicky a bavili jsme se s ní přes skype ale psala chybně anglicky ale měla podobný hlas ale to byla asi jem holka která umí anglicky....... *7* -
ICQ Miley Cyrus
Ahoj, nemáte někdo ICQ na Miley?Mám jedno takové, ale je pochybné.. -
-
Re: ICQ Miley Cyrus
TAK TO BOHUŽEL NEMÁM.AE JESTLI HO SEŽENEŠ DEJ VĚDĚT..... *5* *5*
-
-
nejjjjjjj
MILEY je nejlepsi zpevacka a herecka a vubec nechapu jak nekdo muze srovnavat miley a selenu miley je stokrat lepsi nez selena *4* -
miley
já vím zě je na světě plno lidí kteří Miley obdivují ale,jsou taky lidé kteří jídokonce závidí!!!!každý má svuj názor a já ho vám neberu ale,nemusíte se o ni takhle vulgárně vyjadřovat.Jasně má skandály ale,je to jenom člověk stejně jako mi.četla jsem mnoho narážek na fotky kde je bez make-upu.Nikdo není perfekní ani hvězdy.duležitá je vnitřní krása a ne krása s kilem make-upu.Zkaz pro všechny odpurce dobřě si rozmyslete co na píšete.Přeju vám jen to nejlepší v životě a taky Miley.ahoj *4* *4* *4* *4* *4* -
jo a můžete
zahlasovat na www.jangczpjeng.blog.cz/0908/a-ted- tady a www.jangczpjeng.blog.cz/0908/jak-to *3* je tam i The Climb od té vaši slavné Miley *3* -
nejlepší
Miley Cyrus toho dost dokázala je to moje nejlepší zpěvačka i herečka nejlepší písnička i tanec je thoredown horedown,fly on the wall,best of bout work,7 things.......superrr *1* *14* *3* *1* -
Miley *10* *6* *10*
jj Miley je nejlepsiii:-* *14* -
HURAAAAAAAA
Miley je nej holka na svete konecne jsem ji poslal Email skoda ze neumim poradne anglicky :( neva od toho je slovnik na seznamu xDDD tak sem zvedav jetli napise radsi jsem to poslal i Lilly xD tak se mejte *14* *14* *14* *14* -
-
Re: HURAAAAAAAA
jaky je mail ? :D -
Re: HURAAAAAAAA
jaký má email??měla jsem od ní ale nebyl to on
-
-
takze
takze nekdo se ptal kolik vazi miley takze miley vazi 55 kg,jeji nejvissi vaha byla 63 kg, jeji nejnizsi vaha byla 45 kg,a jeji vysnena vaha je 48-50 kg -
-
Re: takze
to vííš odkial ? :D
-
-
Miley
Já bych chtěla tu paruku Hannah montana má jí někdo a kde jste ji dyžtak sehnaly hlavně nechodte na jetix hracky tam je ta paruka upa divna a takova zrzava ja bych taky chtela kontak na miley treba icq tak dyz vite tak dyztak napiste *4* *14* Miley je upa beeeeeeeeeest *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Miley
tu paruku si můžeš objednat na www.jetix-hračky.cz nebo nějak tak!!mají ju tam,koukala jsem se na ní!!
-