-
miley je nej hej hej hej
miey je nej na světě a hannah montana the movie ještě lepší a hannah montana3 nej uplne super souhlasite miley cyrus je nej na cele zemekouli *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: miley je nej hej hej hej
já souhlasímn *1* *1* *1* *1* -
Re: miley je nej hej hej hej
To se pleteš! -
-
Re: Re: miley je nej hej hej hej
ne nepletu *13* *13* *8* *8* *16* *16*
-
-
-
jj
JO MILEY JE NEJ NEJ NA SVĚTĚ *16* -
miley cyrus
hej lidi neznáte email miley cyrus? jesti jo tak to sem napište do odpovědi. díky *1* *1* -
-
Re: miley cyrus
miley.ray.cyrus.mileyworld@gmail.co m mě odepsala
-
-
miley
miley je nej nej nej nej *15* *5* *5* *4* -
nejky
Miley je nejlepší *14* *14* -
-
nejky
jj souhlasím s váma Miley je super *14* *14* -
-
Re: nejky
Jo,jo to teda je ... ;) *14* -
-
Re: Re: nejky
Neni
-
-
-
-
kate97
ahoj kate97 napises ma pls na vzkazy ten email na miley cyrus prosim -
Rachel
Miley je HNUSNÁ A NAMYŠLENÁ!!! LEPŠÍ JE JOHNY DEEP ♥♥♥♥♥ !!! Kdo se mnou souhlasí ať odpoví na tento příspěvek... *3* *5* *4* *15* -
-
Re: Rachel
víš co toho dokázala??johny deep je třeba dobrý pro tebe a neopruzuj na diskusi miley ty jsi namyšlenááááá *9* -
-
Re: Re: Rachel
Já nejsem namyšlená to ty!!!!
Rachel alias Anonymka13 i jinak Anonymka -
Re: Re: Rachel
hej tak to by mne fakt zajimalo co dokazala *7* -
-
Re: Re: Re: Rachel
miley dokázalo houby. -
Hele tak například je tady na Osobnostech nejlepší herečka a zpěvačka! A co jsi dokazala ty? Maximalne tupe okomentovat Miley! *13* -
Dokázala to, že naprosto suprová a oblíbilo si ji miliony lidí a krásně zpívá a už v 16 má vystaráno do smrti, to dokázala! :-P -
-
Re: Re: Re: Re: Rachel
Ty ani nevíš co johny dokázal!
-
-
-
-
-
das
dala bys mi ten email -
-
Re: das
Nedal by mi někdo plosíííím její mail, klidně napište vzkaz. Miley je bestováááááá *4*
-
-
Ouuui
jak si tady eště čru přívěsky, tak ona mi Miley napsala taky takový smajlíky!!!A napsala mi v angličtině-Jakým jazykem mluvím!!Že děkuje za mail atd....Je¨moc čupr....chtěla bych bydlet v USA!! -
lol
Ahojky, k tomu ICQ!!V USA ICQ mají!!Ae místo devítimístní tak ai pětimístní!!A mám Milenino mail!!Je to fag ona a normoš si píšem!!!Je moc fajne!! -
-
Re: lol
napíšeš my sem její email? -
jakej má? -
ejký mno :D:Dv americe tam fakticky neni..tam maji ten Aim a meebo..:D..ja sem se ptala..
-