-
g icsk
nechci urazit ale mě se libi obě dvě ale asi spíš Miley!!!!! *1* *1* -
ahojky,
MILEY. *4* *4* *3* -
nejlepší
nejlepšííííííí *3* -
je nej
miley je neeej *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: je nej
miley je boží *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
?
takže.. fakt nechápu vás, co tady nadáváte, když je víc než jasné, že všici fanoušci tu osobu budou bránit a bude to jedna z milionů hádek, která stejně nic nezmění.. ALE zároveň nechápu vás FANOUŠKY, jak můžete říkat že je to nejlepší na světě, když to vlastně ani není možné.. ?víte kolik existuje zpěváků co mají tisíckrát víc zkušeností než tady slečna miley, možná i lepší vzdělání a tak..?
klidně mi sem odpovídejte, že jsem úplně blbá a že si myslíte že já jsem určitě fanynka třeba zaca efrona, mně je jedno co si pak budete myslet.. jen vám říkám, nechápu ani jednu stranu a vážně mi to příjde absurdní.. *PARDON* -
Ahojky,
Ahojky chtěla jsem se zeptat koho máte nejrači buď miley cyrus nebo selenu gomez a neříkejte že oboji jenom jednu z nich *13* -
-
Re: Ahojky,
ahojky no nejlepší Miley *14* *14* Lásenka ale Selena není taky špatná *13* ale kdybych měla halsovat tak bych rozhodně zovlila Miley *15* -
-
Re: Re: Ahojky,
Miley *14* *14* *14* *14*
-
-
Můžu dát možnost ani jednu?? Mně jsou obě ukradený! *8* -
Miley!!!!!!!!!!!!! Selena je priserna!!! *9* -
já určitě miley ale selena taky není špatná!!miley se ale nevyrovná *1* -
Miley cyrus -
jasně že miley =o))) a navíc je miley o hodně lepší neš selena gomez -
určitě Miley *14* -
-
miley -
-
Re: Re: Re: Ahojky,
Asi tak Miley ublížít Selene????Ty voéé kde si na tom byla nekde v bravu nn? *1* *1* *1* *1* Miley a Selena 4ever frineds kdyžtak víš *1* *1* Jináák muj hlásek ako vždy Selenka *14* Ale Miley taky boží *14*
-
-
-
miley love mam ji radci nez rodku *14* *14* -
Abych vám pravdu řekla tak já nemusím moc selenu gomez já ji nemám ráda protože chtěla ublížit miley a to mě naštvalo!!!já strašně miluju Miley ona má supel písničky a ten se riál a film je super!!! *14* -
-
no chtela ji ukjraz nicka s jonas brothers a porad chce *10* -
-
jenže ona jako sel s nim nikdy nechodilaaaa!!!!!!!!! to píšou v bravííču možná tak!!! a navic nick a miley se usmirili a sel a miley jsou dobrými kamoskami!!!!! maji se radi tak to respektujte a nehrebte se jim v soukromí!! -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky,
Jo jasně hlavně že v jedné TV show Selena pěkně lhala ptali se jí na spory s Miley a celou dobu lhaha a nakonec to přiznala že se nemají rádi !! Proto Selenu nemám ráda a když jsem se to jednou dozvěděla že to jsem ještě měla ráda obě ale prostě jsem si radši vybrala Miley je prostě lepší a hezčí než ona! Taky se nemůže věřit všemu co se píše a hlavně Bravu že?! Navíc v T-music chartu se pěkně spletli prej že Selena a Miley jsou nej kámšoky *1* každej fans přece ví že Miley má jako nej kámošky Mandy !!!! To není vůbec pravda o tom že jsou BF *10* !!!! Miley je a bude lepšíííííííí než ta ..... Mileyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Asi by vám měl nekdo říct že Selena a Nick Jonas spolu nic neměli a Sel rozhodne Miley nechce Nicka ukrast a proč by taky měla? Stejnak Miley má Justina nebo snad ne? A řeknete včem se opičí?Selena má svuj styl! Oblíká se jinak,zpíva jinak,hraje vetšinou ve filmech a ne v serialech(vyjimka WOWP) .Já si myslím že ony dvě mají společnyho jen jedno a to PŘÁTELSTVÍ! Nechápu proč si obe myslíte že se namají rady!!!!!! Majííí ja nwm ak to mam dokazat ale tak když spolu chodí na večere,na společné party atd tak nejsou kamaradky? Těžko ! Já si myslím že je tady dooost chytrej lidí aby pochopili že jsou kamarádky a ti blbí holt budou radeji verit nejakym zasranym netovym drbum.A ješte k Nickovi... Přece se rozešli nebo ne? A navíc to není ani naše vec!!! Já mám Miley a Sel ráda kvuli jejich filmum,pisnim,serialum,jejich stylu a jejich soukromy me až tak nezajima! *1* To je snad jejich věc a nebudu žadnou celebritu uražet když ani neznám fakta!!!!! Už nejakou dobu se zajimam o Selenu! A dovolím si říct že nikdo z vás není taková její fanynka jako já!!! A tak já vám říkám nechte tech debilnich hadech jestli je lepší ta nebo ta! Každy z nas si najde nejakou oblibenkyni kterou bude obdivovat a branit atd ale přece se nemusime řešit kdo je lepší nebo ne? Pro každyho je to jinak:-)Jinak Selenu tolik lidí zas nezná takže pokud byste se chteli dozvedet neco o Sel kouknete na www.selenagomez.blog.cz *3* je tam neco pres 1000 článku o ní a jejím živote *3* S tím blogem sem si dala hroznou práci a už nekolik lidí mi řeklo že díky tomu blogu začli Sel milovat *1* Nechci vás nejak ovlivnovat ale když o nekom nic nevíte nemužete posuzovat nebo snad jo? *4* To co jsem chtela rict jsem řekla *4* -
jo máš pravdu tohle jsem chtěla napsat a navíc selena gomez se po miley upe opičí!!!
-
-
to si mě pobavila teda že chtěla sel ublížit miley??:D:D:D:D:D no teeda mas milný infoo děvče;) a sel a miley sou dobrý obě mam je ráda obě...sou obe ůžasnýý *14* *14*
-
-
miley =)) -
Miley...x) -
Miley :)) -
Selču -
-
Miley *1* *1* -
miley!!!!!!!
-
-
-
Hlasujte prosim
Ahoj lidi prosim hlasujte do hitparády na stránce www.kuncika-vseho-chut.blog.cz díky a když už tam budete prosim vyplňte bleskovky a ankety atd.... a ještě jednou diki:-D -
Otázka
a to nemůže špulit rty??nebo co?? *7* -
Otázka
Proč ve videoklipech tak idiotsky špulí rty? -
-
Re: Otázka
Mně spíš přijde,že je špulí na fotkách a ne ve videoklipech. *1* -
-
Re: Re: Otázka
Nešpulí!!!!!jo určitě jseš hnusnější jak ošklivka katka *1* -
-
Re: Re: Re: Otázka
miley11cyrus:No nemusíš mi nadávat jen za,že jsem tam napsala,že špulí rty na fotkách,jsi trapná! *13* -
Jak můžeš napsat že nešpulí? Jsi tak slepá nebo tak blbá? -
-
Re: Re: Re: Re: Otázka
nešpulí!!!!!!jsi ty slepá je nejlepšíí miley *13* -
nešpulí je!!! ma zvedlý horní ret ae asi ste slepí když to nevidíte...každej neni dokonalej!!
-
-
-
-
Re: Otázka
Protože si myslí kdoví jak není sexy kočka! A asi si neuvědomuje jak je trapná *15* *15* -
-
hm................já by jsem chtěla vidět ten tvůj ksicht !!! *16* *8* určitě by byl ošklivější než ta ošklivka katka !! -
-
Jo...nemůžeš srovnávat Miley s Katkou...Kateřina je fujky.. *15* -
-
jo fujky miley je ta nej ja sem jeji nejvetci faninka na celim svete *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Otázka
jenže ta herečka co hraje tu katku je hezká!!....boze kolik vám je?!?! ty voe..myslela sem si že se tady diskutuje o čemkoliv jinym ae tohle me teda dorazilo!!!!!!!!!!!
-
-
-
-
to není vtipný!§!
-
-
-
Moje nej zpěvačka
Má nejoblíbenější zpěvačka! MIluju její písničku The Climb a ostatní jsou taky super!!!!!!!