Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nej

miley je nej nej nej nej nejlepšííííí zpěvačka na světě!!!!!!!!!nenutím vám aby jste ju měli rádi ale nepomlouvejte ji!!!! *13* *13* *13* *13*
  • kate97

??

Ahojky.Plsky newíte jestli chodí wůbec do školy???A kde přímo bydlí??Wím že v Los Angeles ale kde??Jestli v Kalifornii, nebo kde????
    • Re: ??

Jasně že asi chodí do školy chodí do 9.třídy já osobně jsem byla u ní v domě.nebidlí v los angels ale přestěhovala se do new yorku číslo domu 128.její mobil:258 246 225. Kdyžtak napište.Zbožnuju ji. *14* *14* *14* A má 16 roků podívejte se na web you tube miley cyrus lesbiens to je nechutný ale krutý čau *14* *14* *14*
    • smiley-michelle

Re: ??

mno hele Los Angeles je v Kalifornii *4*
    • kacenka1jb

Re: ??

v casáku psali ze se prestehovala do Kalifornie :-)..
  • Miley Cyrus

Ahoj Všichni,jak jde život?Nevíte někdo jestli bude na jetix koncert miley?Jestli jo tak mě napište na mail davidburian5@seznam.cz Díky čáko belo *4* *4* *4*
  • email

má někdo email na miley cyrus? *14*
    • Re: email

JO MÁ PŘEDSTAV SI TO ALE, NIKOMU HO NEDÁM JÁ JSEM JEJÍ NEJVĚTŠÍ FANYNKA A JÁ SI S NÍ PÍŠU KAŽDÝ DEN!!!!!!!!!!! *16*
      • Re: Re: email

MILEY-TO TI ROZHODNĚ NEVĚŘIM!!!TY KRÁVO JEDNA *16*

lolllllllllllllllllllllll už ti to tak veřim hmm kolik ti je 5let,, že se vitahus a nic neni pravda omggggg ses trapna trp na
        lolec lolec lolec ja se musimsamt lol lol lol *15* *15*

No to ti tak věřím já mám na ni 2 emaily já nevím jestli jsou dobře já jsem byla na jejím koncertě v usa *3*
        • Re: Re: Re: email

a mám aji podpis aji jsem se s ní bavila anglicky teta umí anglicky a já docela taky
          • piskot256

Re: Re: Re: Re: email

toti neveřím!!
      • piskot256

Re: Re: email

fakt jo tak co o ní víš no ted nějaké novinky

1. ok ja ti to neberu kdyz si to myslis a za 2. ale me to vubec nezajima
  • malapichnova

miley a selena

jsou to nejnejnejnejkamosky kdyz je vydym na my fotce vzpominm na moju kamosku *4* i kdyz vsechny jeji pisnisnicky nejsou nejlepsi ale vyborna zpevacka *14* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3*
    • kacenka1jb

Re: miley a selena

no jasne a ty ses snem ajko setkala jo xD
      • Re: Re: miley a selena

a ty snad ne? xD
        • kacenka1jb

Re: Re: Re: miley a selena

a jako kde bych se s ni mela sejit?,do Ameriky jedu az o prazkach takze se s ni setkam az o prazkach...
          • piskot256

Re: Re: Re: Re: miley a selena

to se teda máš :-D
            • kacenka1jb

Re: Re: Re: Re: Re: miley a selena

To Jo nO xD...
  • joo

nahodou miley i hannah jsou obe super!!!a kdo ji pomlouva je to blbec!!§miley i hannah jsou proste neeeejjjj a swrial je taky dobrej smeju se pri tom porad,a taky ma skvely pisnicky..... *1* proste miley i hannah jsou skvely obe!!!!! *5*
    • Re: joo

ANO TO JO TO MÁŠ TEDA PRAVDU MILEY I HANNAH JSOU OBĚ STEJNÝ AKORÁT MOJE SESTRA KRÁVA DIANA SI MYSLÝ PREJ ŽE MILEY JE HNUSNÁ AEL TO NENÍ PRAVDA A PREJ ZE VANEWSSA A ASHLEY JE LEPŠÍ ALE TO NENI PRAVDA ODEPIS CAU *14* *9* *3* *14*
    • Re: joo

miley nebo hannah montana sou fakt trapny a rikej si co chces ale na ashley tisdale nebo vanessu hudgens teda vubes nemA HSM JE SLAVNEJSI NEZ BLBY HANNAH A MILEY MA MOC VELKOU HLAVU JA JI NENAVIDIM A PORAD OPAKUJE SLOVA ,,ALE TATI PORAD NECO DELA A MOZNA SI TAKY CETLA V CASOPISECH NEVIM JESTLI CTES BRAVO NEBO TAMTI CASAKY TAK SI ASI CETLA ZE TA MILEY CHODI KAZDY DEN DOMU OPILA A ZE TEN JEJI TATA BILLY RAY CIRUS NEBO JAK SE TO PISE UZ SI S NI NEVI RADY MUZES MI NAPSAT NA SKIPE BIKAREK ALE MILEY NEMUSIM *14* *3* *3* *3*
      • Re: Re: joo

Miley Cyrus je nejlepsi!!!!!!!!!Ty jako ctes ten debilni casopis BRAVO??? Ten je fakt nahovno!!!!!!!!!Co tam pisou vsecko zasracky a ty holky nektery jaky maj debilni dotazy toby se z toho clovek posral!!!!!!!!!!!!!!!!
        • piskot256

Re: Re: Re: joo

náhodou ten časák je dobrý a navíc o miley tam teda toho bude kvůli tomu filmu hannah montana the movie vyjdeto 2.4.2009 tak si ho kupte :-D
          • kacenka1jb

Re: Re: Re: Re: joo

jj koupííme xD
  • kate97

Pls

Ahojky.Strašně mám ráda Miley.Je mots bestová holčina *14* Plosím můžete mi aspoň někdo napsat v jakém státě bydlí?Nwm jestli v Los Angelesh bo New York *15* *9*
    • smiley-michelle

Re: Pls

Los Ageles je město ne stát *4* bydlíve státě Kalifornie
      • Re: Re: Pls

jo ve střední kalifornii los angeles
    • Re: Pls

ona bydli ve stredni kalifornii los angeles
      *3* *3*
    • Re: Pls

HHEEEEJJ TI KRAVO JAJ TAKHLE MLUVIT O VELKE HLAVE TO ASHLEYINNIICCKKAA JE HEZCI A LEPSEJJSSII
      *14*

lol ses trhla na hlavu tohle je diskuse o miley cyrus a ne o blbí hsm a vanesse a ashley to sou obedve moc .... velky kravy na miley nikdo nema !!trapko jedna
    • kacenka1jb

Bydlí v Los Angels :-)..

DO DI PRDELE *16* *16*
      • piskot256

Re: Re: Pls

já jsem si myslela že bydlí v teeneesse neo jak se to píše
        • kacenka1jb

Re: Re: Re: Pls

no byldela ale potom se prestehovaly :-)a ted bydli v L.A
    • kacenka1jb

Bydlí v Los Angels :-)..
  • miley-miley

touha po autogramu

ahoj zajimalo by me, jestli nekdo nahodou neznate adresu/email miley.rada bych jí požádala o autogram *1* *5* *7* *14* *3* *8* *15*
    • Re: touha po autogramu

Její adrersa je:New york(ulice nevím)číslo domu 128 jo ulice je baglisten nebo baggtse už nevím a e-mail je:Mileycyrussh@centrum.cz Díky caw

nwm jestli je lesba jak všichni říkají ale je to blbé asi už s ní dělala i sex v úposteli a byla s ní na rande ale jí to je asi jedno.ale to je nechutný

*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *14*
    • malapichnova

Re: touha po autogramu

prosim poslabis mi tu adresu na pivonkovajana@seznam.cz *14* *14* *14* mam rada jak miley i selenu *1*
    • Re: touha po autogramu

ahoj *3* e-mail pro fanoušky Miley je:
      Mileyword.fan@gmail.com
      • kacenka1jb

Re: Re: touha po autogramu

ahojky a odpovida? *7* *3*
  • delfin

miley

hele me se zda jakoby miley zpivala vsechny koncerty na playback nemyslite?? *7*
    • smiley-michelle

Re: miley

mno většinou je zpívá live, všechny záznamy z koncertů jsou na youtube a tam jsou všechny live. poznáš to tak že když si poclechneš nahrávku z CD tak když zpívá live tak má úplně jinej hlas
    • destiny-hope.cyrus

myslíš že kdyby je zpívala na playback a tancovala u toho že by byla tak udejchana?:D podel me nezpíva na playback *3* *3*
      • hannah.montana200

Re: Re: miley

jako milej newim ale jako hannah montana spívá naživo *14*
      • kacenka1jb

no ja si tky myslim ze nanej nezpiva *3* ale kdyz si poslechnete treba u toho nobodys perfect tak jak tam potom neco rika pred tim koncem tk tam ma upec inaci hlas nez kdyby zpivala xD... *14*
        • Re: Re: Re: miley

Podle mě osobně nezpívá na playback neboť byla už v několika pořadech kde zapomněla text písně a nebo se do mikrofonu normálně smála.
          • Re: Re: Re: Re: miley

jsi blbááááááááááááá?????? ??? *16* *3* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
            • Re: Re: Re: Re: Re: miley

neříkám, že nejsem, ale mám pár zkušeností.. *3*
          • Re: Re: Re: Re: miley

no nazdar.. asi fakt nevíte jak to u takovejhlech hvězdiček na pódiu chodí.. pro ně není problem domluvit se kdy bude mikrofon zaplej a vyplej aby se mohla zasmát a uvést si třeba písničky nebo prostě dělá že jen zpívá.. na videa fakt nekoukám, hlavně ne na její, ale neznám nikoho kdo by zazpíval celou písničku naživo čistě.. podle toho to pusy poznáte.. *3* *1*
    • kacenka1jb

no me totk tky prislo ale prej nee...xD...tk neim ale tky mi to tak prislo,.. *3* *15*
      • le_loulou

Myslím, že je to tak že je to playback, ale Miley do toho normálně zpívá.. *1*
        • kacenka1jb

Re: Re: Re: miley

no nebo :D
  • hilarynka125

♥♥MiLeY♥♥

Miley je prostě bezva holčina *3* je hrozně super *14* ♥♥♥♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit