-
hoj
si strasne dobra nebo spise výborna spjevacka a upne te zbožnuju jo pls dej mi tvuj skype posli mi ho budto na emailovou adresu:jirirybarhk@email.cz
a nebo muj skype je:delete531 -
Chudák
To jsem se dozvěděla až tady chudák!Hypoglikémie *9* *9* -
-
Re: Chudák
Hypoglykemie není nemoc je to stav kdy máš nedostatek cukru v krvi!! Může ho mít každý třeba když se nenají nebo moc cvičí takže chudák to není kdyby jedla pravidelně tak ji nic není.... -
-
Ahoj. Ja mám Hypoglikémiu. Som zo Slovenska. Je to choroba a ja tým trpím už od 15-tich rokov. Teraz mám 33 a už mám za sebou aj Hypoglikemický šok - to je krok ku smrti. Nedá sa to regulovať to si len každý myslí ale tieto stavy sa zvyknú objaviť aj tak zničoho nič. Neprajem to zažiť nikomu je to úplne narušený a obmedzený život. Viem si predstaviť čo prežíva Miley ešte je veľmi mladá a Hypoglikémia sa nedá vyliečiť.
-
Re: Re: Chudák
a ty lkdyz si tak chytra jako vis co to je bejt nemocná???!! nemyslim tim kasílek nebo angínku myslim tim celoživotně nemocná?!?! lidi co o tom mektaj samí hovna a nic o tom nevi mam fakt tak ráda že bych je vraždila!!!! jako nevim jesi nejakou nemoc mas ja mam cukrovku nikde to nerikam pac pste nechci aby me nidko utesoval ae jako prijemny to taky neni...u hipoglikemie nebo jak se to pise stejne jako u cukrovky za to nikdo nemuze...pste se objevi....bud to mas vrozeny nbo ti na to pridou ae tak jako zachazime opet do soukromi.....chci tim jenom říct ze to neni jednoduchy....
-
-
Re: Chudák
Kdo ma hypoglikemii? (Vim co to je) -
-
zdar co je to ta :Hypoglikémie -
-
Re: Re: Re: Chudák
nedostatek cukru v krvi
-
-
já mam hypoglikemii *9* -
asi hypoglykémie
-
-
-
p=enicky miley
Vsetky pesnicky z jej noveho albumu http://www.jaja15.estranky.sk/clanky/mp3/miley-cyrus---breakout *3* *3* *3* -
písničky
ahoj lidi nemáte nekdo náký písničky z alba My work?? -
miley
miley je super a myslím že každej člověk má svoje soukromí a když jsou na počítači náký její nehezký fotky tak myslím že je to jedno jak by vám bylo kdybi dal někdo ma web vaší nehezkou fotku??? *4* *4* *3* *3* -
-
Jděte na http://musicclubhudbaavsekolemni.bl og.cz hlásněte kdo postoupí do dalšího kola a je těch kol celkem 4 tak hlasujte at vyhraje titul "nej hvězda na blogu" ten nejlepší.PLS hlásněte. *15* *3* *5* *4* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *4* *14* *3* -
kyubi
přesně.. *4* -
mam te rad
Ahoj Hano mam te moc rad ty si ta co ve me probisila zivot diky tobe hrajo FOTBAL a tak dale jenom abys vedela ze te miluju tvuj Petr Chramosta *14* *14* -
-
Re: mam te rad
Asi te sklamu ale miley jsem nechodi tak ze jsi to neprecte a zrejme neumi ani cesky -
-
Re: Re: mam te rad
ne zřejmě ale určitě neumí česky .. *13* -
-
Re: Re: Re: mam te rad
no já myslim, že ani netuší, kde ČR leží:)
-
-
-
Re: mam te rad
Asi te sklamu ale miley sem nechodi a zrejme neumi ani cesky
-
-
film?
kdo na tom byl? jaký to je? *1* uvažuju jestli na to mám jít nebo jestli by to byly vyhozený prachy.. *5* anebo jestli je ten trailer jenom nablejskaný video ze studia Disney *5*
hannah montana je krutej sitkom, ten humor je mi blízký, ale netušim jak je na tom film..(jestli už je v kinech teda *1* *1* ) -
-
Re: film?
film Hannah Montana:The Movie bude mít premiéru v červenci 2009.
-
-
...
to nechapu jak muze odepisovat..... si z vas nekdo podle me strili