-
Tak nějak mě to její chování přestává bavit mám jí ráda ale co je moc to je moc *9* ... už by jí mohl někdo říct že to vážně přehání a že je trapná..od čeho jsou kamarádi a rodina (nebo jestli se to její rodině líbí?!).I když si nechá narůst vlasy tak ok bude je mít dlouhé ale k čemu to bude když se bude chovat takhle?!!!
Vždy jsem jí měla za vzor ale teď mě už moc nebere jak se chová a atd..
Začínám být větším fanouškem Avril Lavigne než Miley..
Stále si přeji aby se vrátila ta stará Miley a bylo to jako dřív!!!! *4* -
miley sa sprava tak nesnesitelne preto lebo nechce byt vzorem pre fanusikov a nechce aby si onej ludia mysleli ze sa chova tak ako hannah montana. *5*
-
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Plocha/miley-cyrus-2010-grammys-01.jpg
prala bych si aby byla zase takovahle a hlavne s chovanim podivejte a napiste jestli chcete aby byla zase takova a hlavne s tim chovanim zkopirujte to -
to choani je katastrofa to je uz prehnany uz ji nikdo nema rad kez by se zmenila zpatky a hlavne s tim chovanim
-
Ano jo chyby děláme každý ale tohle je až přiš ne?Ona se změnila z hodné a sladké Miley na sprostou divošku Miley.Tohle co ze sebou udělala se mi vůbec nelíbí ale, musíme respektovat to že ona taková chce být. Amanda
-
Je pravda že trochu přehnala chování ale když ji takhle budete posuzovt tak se nezmění! :(
-
Miley ty jsi byla tak pěkná s hnědými vlasy! Proč jsi to ze sebou udělala? Takhle jsem tě ráda neměla měla jsem ráda písničky staré Miley ne takovou pubošku já tě prosím aby se szměnila..Prosím VCím chyby děláme všichni...:( Ale vždycky je napravím eje ti teprve 20 změň se prosím dokud je čas! :(
-
Možná tím někoho urazím, ale tohle??????? Chová se jako p***. Je to ubohej zoufalec a není vůbec in. Co si o sobě myslí, že je sexy?? Je trapná, to je celý. A to že dá vlasy na charitu?? No bóže, to dneska dělá každej druhej. Na to že ji v roce 2011 prohlásily za nejbohatší celebritu, která si za rok vydělá 120 mil. dolarů, se teda moc nepřetrhla.
-
-
Mě neuraziš:-)
-
-
Je to zoufalec co se snaží přitáhnout pozornost.. chová se jak d*vka oblíká se tak i všechno ostatní, a to jestli ty vlasy dala na charitu, je fajn, ale nevyváží to, to jak se chová. vždyť na to předávání se koukají i děcka.. bylo to nechutný a já na ni už zvědavá teda nejsem!! jo asi jsem ji odsoudila, ale je to moje věc a můj názor!!!
-
Proboha lidi, vzpamatujte se. Jenom to že se takhle chová, nemusí být šl*pka! Možná udělal chyby, ale ty děláme všichni. Udělala spoustu dobrých věcí. A jen tak pro zajímavost, nechala se ostříhat pro to aby mohla dát ty vlasy na charitu. Jste opravdu pošuci, jenom kritizujete a nehledáte na lidech nic dobrého" Tak se prosím vzpamatujte, Díky:-)