Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dantanaaa

miley

její nej kamoška mandy je píííííííííííííp
    • destiny-hope.cyrus

Re: miley

a v šem je podle tebe píííííííííííííp????!!! !!!! jako bych to rada věděla!
    • Re: miley

Jak se jmenuje mandy celý jménem?
      • kacenka1jb

Re: Re: miley

Mandy Jiroux
        • dianna114

Re: Re: Re: miley

Já už jsem se lekla,že Mandy Moore *1*
          • Re: Re: Re: Re: miley

M.MOORE-ta je dobrá
  • pavlusqa

Žebříček nejpopulárnějších star v USA

1.Selena Gomez
    2.Demi Lovato
    3.Miley Cyrus
    4.Blake Lively
    5.Rihanna

Miley je 3. to je uspech ne? *3*
    • Re: Žebříček nejpopulárnějších star v USA

blbost znam lidi co neznaj selenu ........ ale miley jo -> miley see totiz dostala i do naseho zapadackyho radia!
    • destiny-hope.cyrus

Re: Žebříček nejpopulárnějších star v USA

tak to teda nemaj v tý americe rozum...selena a první?! a demi loato druhá?!?:!?!??!? kravina! *16*
      • pavlusqa

Re: Re: Žebříček nejpopulárnějších star v USA

Já si právě myslím že mají *1* A daleko větší než u nás. K nám se všechny populární osobnosti dostanou až pozdeji Miley byla v USA nevrcholu pred 2 lety a Selena je v USA ted *1*
        • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Re: Žebříček nejpopulárnějších star v USA

to si nemyslim miley leti porad tady i v USA....a selena leti jen kvuli tomu ze se prosazuje do tech filmu! to znamena že škemra o to aby ji nekam vzali.....a taky kvuli tomu jejimu ksichtíku...jo a mimochodem neumi zpivat natoš hrát...je to hruza *15* *15* *15* *15* muj nazor ty pavlusqo dotoho pust se do me jako to delas kazdymu kdo nesouhlasi s tvim nazorem na selenu a rika si svuj....nazdar!
          • pavlusqa

Re: Re: Re: Re: Žebříček nejpopulárnějších star v USA

Tak se tady teda všem omlouvám že říkám svuj názor *9* *9* Já to beru každej má svuj názor a do nikoho se nepouštím tak me krive neobvinuj *7* Já si o Sel sice myslím neco jinyho a co si myslíš ty mi muže byt jedno nebo ne?
            • Re: Re: Re: Re: Re: Žebříček nejpopulárnějších star v USA

neni to jedno je to muj nazor...takže tady opakuju co říkáš ty...neobvinuj me za muj nazor
  • stránky

hele všichni tu házíte různý vodkazy na nějaký blogy o Miley atd...ptáte se jestli bude v ČR...tak se radši podívejte na oficiální stránky Miley a máte to vyřešený ne?? *3*
    • Re: stránky

frajer promluvil tak sem hod jeji origo stranku kdyz jich je tolik ze jo ty si inteligentni!!!!! *15* *15* *15*
      • Re: Re: stránky

www.mileyworld.com
    • aenushqa

Re: stránky

Woow inteligentní inteligent sem zatím ani na žádným blogu miley nebyla ....... *15* *15* (to není ke smíchu)........:-D
  • aenushqa

A myslíte si??:-d

Hej lidičky hočičky i klučíci......prostě myslíte si že se miley cyrus opravdu chová povíšeně já neim nechce se mi tomu věřit ale třeba každé celebritě stoupne sláva do hlavy a pak už namyšlenost de sama hej doufám že taková není miley cyrus třeba přiklad ewa farná si myslím že je trochu mešuge......neci urazit fanoušky ewy farne ale prostě je to jen muj nazor *1* *1* uf to bylo dlouhý promlouváni do duše ...........sice newím do jaký ale newa *14* *14* *4* *1*
  • Mileyka

Ahoj lidičky neznáte nějakej super cizi web o Miley nektery uz mám jako ty základni miley-c.net nebo miley-cyrus.fr miley-cyrus.com znáte ještě naky jiný kde jsou ale novinky
    • Re: Mileyka

ten nejzakladnejsi = mileyworld.com
    • Re: Mileyka

hoď do vyhledávače Miley Cyrus a ukáže ti to stránek spoustu
  • humanic

hlasování

Ahoj můžete hlasovat pro Miley na www.soonggy.estranky.cz Menu a soonggy hitparáda dík *1*
  • prosím

Nemá někdo email?plsss *3*
  • klekyk

Adresa na Miley

Adresa na Miley Cyrus:Miley Cyrus
    c/o BRC Spirit c / o BRC Ducha
    PO Box 1206 PO Box 1206
    Franklin, TN 37065 Franklin, TN 37065
    USA
    • Re: Adresa na Miley

děkujůů za adresu *3*
  • janaduhonska