Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • patuska7637

miley

je celkom fajn.. :) *14*
  • Miley Cyrus

Nehádejte se kvůli Miley, nestojí vám to za to, někomu se její zpívání líbí, někomu ne, připadá mi to takhle: když se vám Mileynino zpívání nelíbí- je to kráva, namyšlená atd atd,.. prostě to není váš styl, kvůli tomu ji snad nemusíte nenávidět ne, taky by vám vadilo kdyby někdo psal lži o vaší oblíbené zpěvačce.. *13*
    • Re: Miley Cyrus

Joooooo,ted si jim to nandala. *4* *4* *4* .a to jsem ráda *4* *4* *4* *4*
  • verunka100

Kamarádtsví

Ahoj.Já mám dotaz který sem nepatří,ale přesto se zeptám.Nechtěl by se mnou někdo kamarádit??Ale jinak je Miley skvělá zpěvačka!!
    • Re: Kamarádtsví

no jestli máš ráda všechny z hsm, tak já jo.já jsem Natálka Knopová. *4* *4* *4*
    • Re: Kamarádtsví

A kolik ti je?
      • Re: Re: Kamarádtsví

JO KOLIK???????????? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • olinkaaa19

Je nejlepčí!

Ahoj! Já Miley úplně zbožňuju hlavně v Hannah Montana!!! *3*
    • Re: Je nejlepčí!

moc moc moc se omlouvam ja mam miley cyrus moc rada je bajecna to ze ma jit nekam nebylo na tebe ale na toho kdo mel nadpis debil serus at de do prdele *13* *13* *13* jinak je miley bajecna *4* *4* *4* *3* *3* *3*
    • Re: Je nejlepčí!

ty di radsi nekam *16* *16* *16*
  • fakt upe neeej

je to upe suprova zpevacka i herecka.serial hannah montana je ten neeej.....skoda ze sem se nenarodila v americe a jeste lip v L.A. sami hvezdy...normalne jim zavidim protoze oni maj moznost se proslavit po celim svete a maj tam dobry moznosti zato abys se stala hvezdou tady tak musis jit treba do x-faktor a to te stejne neproslavi po celim svete...mno proste mi tu nemame opravdu zadnou sanci coz je skoda *8* ..treba nick jonas toho usliseli v holicstvi jak si zpiva a ejhle sou z nich hvezdy *9*
    • Re: fakt upe neeej

stro procentně souhlasím *4*
  • koncert

Já jsem byla na koncertě miley cyrus *3* *3*
    • Re: koncert

umi hannah montana mluvit cz, ma icq nebo telefon odepis mi pls co nejdriv na email:
      bartman-bart@seznam.cz
    • Re: koncert

JAK SE TI TO PODAŘILO JÁ O TOM UŽ STRAŠNĚ DLOUHO SNÍM.PROSÍM ODEPIŠ *9* *14* *5* *9* *8*
      • Re: Re: koncert

prosimte jenom keca a kdyz na jakym jinak miley je bajecna *4* *4* *4*
    • wojta_sek

Re: koncert

hm to se mas a co mi stim *1*
  • hlasujte

pro MIley na www.eso.nova.cz Miley to bude mít tento týden opravdu těžký v novinkách se objevila stupina jejiho bratra Metro station a další vynikající interpreti.Jinak Miley překonala i Ewa farna tak lidičky hlásněte ať se Miley vrátí zpět na 1 místo jako pře 2 týdny. *3*
  • naruto3

Ak ma niekto e-mail na Myley tak neh odpiše na tuto stranku
  • :-*

moje budouci manzelka *14*
  • Miley

My se tady vlastně bavíme o člověku, kterého neznáme, vlastně nikdo neví jaká je, to znamená, že nikdo nemůže tvrdit, že je namyšlená, a ani nemůže nikdo tvrdit, že namyšlená není... Prostě se mi nelíbí, když tady o ní píšete to, co vůbec není pravda, jsou to nesmysly! Nás nemusí zajímat jaká je, i kdyby byla namyšlená tak nám to může být jedno, pravděpodobně se s ní nesetkáme co? V každém je něco dobrého i špatného :)
    • Re: Miley

Já vám něco řeknu,já proti ní nic nemám. HM byl můj oblíbený seriál,dřív jsem poslouchala její písničky a nosila styl oblečení jako ona.Ale teď,když je starší..hrozně jsem se v ní zklamala.Připadá mi,že styl videoklipu kopíruje Avril..už není co dříve. To je můj názor. *9*

Děkuju vám, už dlouho sem to nosila v hlavě, nedokážu si vysvětlit, proč se tu střetávají dvě strany, jedna říká, že je Miley hodná supr, druhá říká, že je to namyšlená kráva, to nikdo přesně neví,může to být klidně milá holka, která je možná rozmazlená, a má milion dobrých a špatných vlatností, ale jak se dohodnete? Prostě tím chci říct, že nám do toho nic není, a opravdu jediné, o čem lze diskutovat je její zpěv, a když se vám nelíbí, nemůžete říct, že neumí zpívat, třeba umí, ale není to váš styl! *3*
      • avrilka99

Re: Re: Miley

hmmm to už jsi psala i k Avril
      • 77nikola77

tak to je fakt hezkej nazor je to dobre receno,ale myslim ze takhle to bohuzel funguje i s ostatnima celebritama.nekdo ji nesnasi a proto si vymysli takovy kraviny dit ji ani neznaji a nemeli by ji komentovat a taky by sem nemeli chodit ty co ji nesnasi je to jejich vec ale na jejich nazory nejsou fanousci miley zvedavi.fakt je nepochopim asi chtej jenom provokovat ale je to hloupy.miley ma fakt uzasnej hlas a hannah montana je muj oblibenej serial a myslim si taky ze jen tyhle dve veci muzou lidi komentovat a mit na to svuj nazor.protoze miley nikdo znas nezna osobne
        *9*

no mas pravdu,ale mne se libi *13*
    • kate6

Re: Miley

tak to je věta.. :) nikdo by to líp neurčil.. ta by se měla někde viditelněji zveřejnit.. :)
      • kate6

oprava: nemá tam bejt ´věta´ ae ´příspěvek´.. :)

Naprosto s tebou souhlasím uplně báječně řečeno
      • wojta_sek

*4* ano naprosta pravda a velika pravda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit