Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele majo hoď se do klidu tobě je pět nebo co??? Aji dospělí říkají že je blbá p... *1*
  • Vážně nechápu, proč sem zase někdo zatahuje Selenu. Tohle je diskuze o Miley Cyrus a jestli to někdo nechápe, tak to má napsaný nahoře. Jinak Miley je podle mě skvělá. Umí zpívat i hrát a mám jí ráda i když se teď hodně změnila. Jestli jí nemáte rádi, tak se radši jděte vycpat. Nejdřív dokažte, to co ona a pak teprve suďte.
  • Když je kluk vyzáblej-OK
    Kdy je holka-hned je anorektička!??
    Dyt ti kluci hubenější než ona a onich tady nikdo nic nepíše!!!
    Měla jsem ji ráda-mám a budu!!
    • Tak neasi dyt kluci ještě víc vyzáblejší než ona!
  • Fakt ona se chce změnit a nevím co vam na tom vadí za pár let se budete chovat stejně tak tedka neurážejte!Ta holka je hezká a hubená!Takovy hnusny příspěvky píšou jenom tlustí a škaredí lidi kteří to v té hlavě nemaj v pořádku.tEN videoklip se jmenuje we can't stop! nEMŮŽEME přestat takže ten název má i stejnej videoklip když se vám to nelíbí tak se na to nedívejte! TRAPÁCI-Vy jí to vechno jenom závidíte!!!!
    Takže se tady nevitahujte ona chce z té holčičky vyrůst a já se jí ani nedivím,Já jsem měla ráda Disney Channel a ty pohádky tam a ted si myslím že to je jenom trapárna GOMEZ A TAK!! ale nikde to nepíšu,neurážím je na to máš deník aby si si něco takovýho psala takže drž mlč nahoře JE KŘÍŽEK!!!!!
    • No neasi-mě se třeba taky Selena líbila ale ted jsem větší dospělejší a proto myslím že Miley je lepší! není taková ta malá holčička jak Selena
  • majli vrat se spatky *13*
    • Ha jasně já majli neznam ????!!!!!!Nejdřív se podívej jak se to píše!!!!
      Miley je ted dospělejší-ted je to holka od věkové kategorie 13-* A ne ta holčička od šesti let tak se stím SAKRA DĚCKA SMIŘTE!!!!!!!!!!!
      TRAPÁCI MILEY JE TED LEPŠÍ-
      DOSPĚLEJŠÍ
    • Ehm.. opravím ťa nie majli..ale miley !! hh *3* *4* ale súhlasím s tebou *9*
  • pajlulinka
    co se to s ni stalo? predtim byla lepsi
  • četla jsem že Miley Cirus se blíží anorexii ou chudák *8*
  • docela by mě zajímalo...co si o ní teď myslí Billy Ray nebo Tish...
  • twl......v tom videoklipu je fakt jako d-vka *8* *8* nenavidim ji je... hrozny co si to se sebou udelala!!!§ *16* *10*
    • JŽŠ ty asi nevíš co znamená WE CAN'T STOP!!!
      Ten videoklip naznačuje co se na tom internetu děje!!!
      naráží na ty 3 co se takhle předvádějí na internetu!!!!
  • taky se mi z tý úchylárny dělá špatně..... když měla ještě dlouhý vlasy tak její klipy byly normální *11*
    • jžš ONA NECHCE BÝT TA SLAdOUCKÁ HOLČIČKA jako předtím!!!!! Vy to asi nechápete?!!!!! Jen velcí lidi to pochopí!! Ne ty malý děcka co tady píšou!!!Ted se mi líbí víc!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit