Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Andrejka10
    nech mě! *16* *16*
  • armenakos1
    jenom by mě zajímalo jedno.. za prvé... proč píšeš jako skrytý ? a za druhé.. proč máš stejnou profilovku jak andrejka10 ??!!
    Mno mě to vlastně nezajímá páč mě je to uplně jasný... Andrejko!!!!
    Seš táááák trráááápnáááá až to bolííí!!!!
  • *8* *8* *8*
  • to nam je uplně jedno
  • ČÁÁU DĚCKA,

TAK JSEM TU NOVÝ A CHTĚL BYCH PORADIT JAK TO TU CHODÍ! PORADÍ MI NĚKDO? HLAVNĚ MĚ ŠTEVE TA Andrejka10, protože kazí Miley Cyrus diskuzi!! *16* *16* *16*
    MIMI!
  • si prostě sexi
  • to vám fakt moc děkuju! Mám problém s přihlášením,! Takže už nemám profil! FAkt Super! *16* *16* *16*
  • Tereza
    Poperte se. A Andrejko sama by ses do toho klidu už hodit taky měla. Očividně ti dělá dobře vyvolávat tady rozepře a do někoho tu šít a úplně zbytečně. Když si taková velká holka, jak mi tvrdíš. Zase předsvěčuješ jen o opaku.
  • janicka-smiley
    http://www.inrumor.com/in/hollywood/top-5-most-talented-teens-in-hollywood-miley-cyrus-justin-bieber-selena-gomez-demi-lovato-and-dakota-fanning/
  • janicka-smiley
    hlasujte pro miley jako nejtalentovanějšího teenagera *4*
  • armenakos1
    hele ty Andrejko blá blá 10... vypadni!!! *12*
  • armenakos1
    Andrejko kdyby to byl vtip tak se tady objevíš od té doby.... myslím žes měla akorát "zákaz psaní na diskusi" to je vše *3* *5*
  • armenakos1
    říká kdo ?!!! ty nás tady neuklidnuj... jo vlastně tys dostala "zákaz psaní na diskusi" takže se teď musíš mírnit.. a kdyby si měla nějakej záchvat a potřebovala mi něco sprostýho říct tak se neobtěžuj psaním mi do vzkazů *5*
  • armenakos1
    andrejko zrovna ty budeš někomu říkat ať se zamyslí ?!!! zrovna ty ??!!!
    Ty už nemáš právo se vůbec projevovat!!! obzvlášť na téhle diskusi !!!
  • armenakos1
    a když si tu nebyla.. byl tu svatej pokoj *15*
  • Andrejka10
    hele armenakosi ja to po dlouhe dobe nebyla a ty mi uz odepisujes na prispevek?! tak ze klid jo?! *7* *6* *5*
  • armenakos1
    jako je hezký že to napíšeš a nejspíš si myslíš že my to asi nevíme za kolik dní bude mít miley narozky... ale přece všechny ty 3 příspěvky cos napsala se dají napsat do jednoho néé ? *12*
  • armenakos1
    ty tvoje kecy na několik příspěvku mě pěkně vytáčí slečinko.. už tak tě nesnáším a ještě vidět 3 komenty po sobě od tebe!! *16*
  • armenakos1
    už ti skončil "ban" za nadávky ?! *16*
  • Andrejka10
    vše nej k dnešnímu halloweenu Miley! *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit