Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • armenakos1
    myslím že o fantazii to nebylo.. *5* *15*
  • Miley, protože jí říkali jako malé Smiley. To bylo moc dlouhé tak si z toho udělala Miley. Má fantazii. *15*
  • ei123
    Ahoj, mám dotaz kde přišla k tomu jménu Miley nebo Smiley, když Destiny je její skutečné jméno. Díky za odpověď. *1*
  • janicka-smiley
    hlasujte pro mils :)
    http://evgerardmusic.com/2011/10/02/best-teen-video/
  • hbdelfin
    papa.....budeš nám moc chybět *1* (myšleno sarkasticky-normální člověk by to pochopil, bohužel tobě to musím napsat)
  • hbdelfin
    a jako co? podle mě by těhotná žena nikdy nepsala na diskuzi miley cyrus, že své dítě pojmenuje po nějaké celebritě...nice job andrejka10 *1* *1*
  • hbdelfin
    moje slova *1*
  • GeeE
    Ahooj, tak jsem si konečně založila účet a koho nevidím! ANDREJKUUUUUU!! Andrejko, máme tě rádi, za ty 2 měsíce, nebo jak dlouho nás tady otravuješ si nám přirostla k srdíčku!:D
  • hey armenakosi klid:D ona si zachvilku uvědomí jak je trapná :D
  • Ahojík lidi,
    mám pár sbírek (HSM, M. Jackson, US5, Miley ...) a chtěla bych je prodat. Bližší info tu: http://twins-mkao.blog.cz/1103/sbirky-na-prodej
  • armenakos1
    ach můj božee.. za co mě trestáááš!! *11*
  • terezapernikova
    Už mě nebaví že si někdo myslí že jsem ta Andrejka! Teď jsem se zaregistrovala a aby toho nebylo málo, rozhodla jsem se pro jméno Miley.
  • Mileynator
    Armíku! To jsi šťastný žejo? To já taky! *1* *1* *1* *2*
  • armenakos1
    konečně!!! *15* *15*
  • asi máme důvod,kvůli tvým stupidním přispěvkům :D Jo jdi uděláš nejlíp:D
  • Co se ty do toho rejpeš? Co se vy všichni do mě rejpete?! Jdu pryč nemám na vás nervy!
  • opravdu náramně se tebou bavím děvče:D tu 10tku tam máš asi z th důvodu,že ti tolik je co?:D proto se ještě chováš jako malej spratek,my chápeme :D nemusíš nás nato až tak moc upozorňovat,my víme,že jsi jiná :D a všem bude dobře když vypadneš i se svým neexistujícím blogem:D!
  • armenakos1
    já si myslím že někdo jako ty je schopen aj něčeho co je hluboko pod hranicí hlouposti... *7*
  • neber si mě do huby! nemám za potřebí se za někoho vydávat zvlášť ne za těhotné ženy:DD. *3*
  • ne já to fakt nebyla *6* *6* *6* !!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit