-
andrejko tobě to asi nestačilo říct jednou.. ty se prostě nepoučíš... ted už to chápu... tos prostě napsala ty o tom mimču aby ses zviditelnina... ;) proč by se někdo svěřoval tady na diskusi s takovou věcí.. *15* *6*
-
Tak třeba Miley znám hodně selen demi ashley i vanness důkaZ: Selena peréz demi moore ashley grenne a vanesa je prostě i český jsmoéno ve škole jich máme fůry ale miley je jen jedna. Miley Cyrus a možná dvě když pojmenuješ svoje mimi po Miley.
-
nevím co si mám o tom myslet.. jestli je to lež nebo pravda.. *6*
-
Ahoj všem, čekám miminko, bude to holčička, a už jsem v 8. měsíci, miminko by se mělo narodit počátkem listopadu, uvažovala jsem o jméně Miley, Selena, Demi, Ashley, Vanessa atd... Prosím odepište do listopadu jak miminko pojmenuju! Po porodu vám řeknu jak se bude mimi jmenovat, jestli je tu někdo kdo chce hlasovat tak ať to sem napíše! Děkuju moc! Bude to moje první BaBy :DDD!!
Tereza Perníková -
já bych řekl že to je naopak... a nebudu jedinej co si to myslí *5*
-
a yt jsi trapnej
-
hej ty mě tak bavíš těma tvými vzkazy... *1* si směšná.. *1*
-
ale je.. je to přeci diskuse né jak všichni jste říkali.. můžu tu říkat co chci a reagovat na co budu chtít.. *2* *1*
-
čoveče divný ten blog asi neexistuje.. ukáže mi to chybu *1*
-
mě to bylo jasný že to psala ona... páč já bych se andrejce nikdy neomluvil.... *2*
-
jo a ta soutěž bude na tvým "blogu" že ??!! hej andrejko už to pochop že si nula a furt si to něčím nezkoušej přehodnocovat.. jenom nám tu prudíš na diskusi.. to je vše... podívej se do svý vlastní hlavy a zamysli se nad svým chováním.. *7*
-
*10* já taky
-
a kdo že kazí diskuzi?! *11* napiš mu to do zpráv a nepiš to sem protože akorát zaplnuješ diskuzi a ne sem blbečku. *7* *7* (máš snad rozum nebo ne?)
-
a teď už fakt první příspěvek *3* *3*
-
Nezná někdo facebook od Mil?
-
toto nemůžeš napsat na RiRi profil? *16* *16*
-
díky
-
a na mém blogu píšou že sem nej nej nej! Heč! Uspořádávám soutěž Armenakos1 vs Andrejka10! *16* *16* *16* Aby se poznalo kdo je chytřejší.
-
Andrejko!
Fakt ti všichni děkujem! Zkazila si nám diskuzi na Miley a předtím to byla tak hezká diskuze, A TYS TO ROZREJPALA!
Siggy P.S. Miley Cyrus je nejlepší! *3* -
Mimochodem zdravím Miley, Sel, Demi atd atd... Armenakos má pravdu a i když Miley kouří, všichni jí máme i tak rádi. *3* *3* *3*