Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejleší,Miley!:)
  • Happy birthday Miley Cyrus :)
  • Emilidzex
    vše nejlepší!!!! *3*
  • sindrom
    Všechno nejlepší k narozeninám.
  • Stejně nakonec skončí podobně jako Amy Winehouse...
  • Nevíte někdo jak se jmenuje pianista Miley Cyrus?
    Předem díky za odpověď :)
  • hello hannah montanaInscriptions from foot *14*
  • PaulaDMLoverka
    Ale film LoL je dobrý. *3*
  • Hele je to pravda , máš krásný hlas si pěkná ale ted jak si se změnila!!! si tedkaj totálně jinší a chtěla bych aby si byla ta samá holka to co předtím! nejvíc ses mi líbila když si měla krásné dlouhé vlasy a jak ses chovala, ale ted jak ses ostříhala.... abych řekla pravdu tak ti to vůbec nesluší a chováš se jako kráva(soory *13* ) chci aby si byla slušná holka a chovala se jako člověk a né jako nějaká po*noherrečka!!! aj bych sa vsadila že každý si myslí to samé!! *9*
  • je pekna ale keby mala blond vlasy dlhe tak by to bylo lepsi ale sak to je na ni *13* *5*
  • ti si chodila s avanom jogiom.čoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
  • Jako myslíš že si to čte ?? K tomu ještě v češtině těžko ty profili založují někdo jiný ne ona si blb
  • mě se zdá že užtěch nahatejch videi bylo dost *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
  • Ahoj...hm no vieš bola som tvoj velký fanušik *7* ale teraz sa mi velmi hnusiš si pekna ale viac si sa mi pacila s dlhymi vlasy teraz si ta beriem za neslušneho chlapca *16* *16* chcem abi si sa zmeila *11* *11* *11* *16* *16* *16*
  • natala.ihaszova
    nepacisami zmenila sa
    *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • Miley sa mi páčila pokial sa nestala nechutnou.
  • Ano je úžasná zpěvačka zbožnuju jí má ji moc ráda a měla sem jí na každý referát ve škole ale dneska už je to jinak je jina a změnila se k horšímu já doufám že to čte :) a doufám že se zase změní k dobré Miley Ray Cyrus :) mám tě ráda Miley ale změn se jinak ztratíš dobrý fanoušky !!!! *6* *6* *10* *11* *5* *6* *6* *6* *6* *9* *9* *9* *9*
  • Vím nikdo nebude číst dlouhý text ale tenhle si přečtěte :)
    Miley Ray Cyrus :) chybí mi tvé nádherné dlouhé vlasy chtěla sem být jako ty ale ted bych nejraději tě ani neslyšela v rádiu když jedu s tatkou od koně jménem Blue jeans :) dala sem mu jméno podle tvého koně aby sem byla víc jako ty :) a ted ho přejmenuji protože už nechci být jako ty všude vyplazuješ jazyk a je to hnus Chci zpátky Krásnou milou Miley Cyrus jako ze seriálu Hannah Montana miluji ten seriál *3* *9* *8* *8* *10* *16* *11* *6* *7* *13* *10* *10*
  • dobre spieva ale zmenila sa je tak ako to mam povedat ...skareda
    *16*
  • je dobra spevacka ale hrozne skareda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit