-
zpívá dobře miluju její písničky *14* *4* ale jak se změnila *9* *9* *13* *8* *13*
-
Jo chápu že se chtěla odloučit od HM ale nemusí se chovat tak extrémně *2*
-
jsi nejlepší tvoje celá rodina je skvělá přeju moc štěstí posílám pusu Lupinka
-
Nemusím ji, ale ta nová profilovka je hezká *4*
-
Takhle se chovat nemusí. Jako jo mám ji furt ráda ale to chování? Jojo je dospělá ale nemá rozum. Promiň Miley *13*
-
Miley ti spíváš ůžasně jako hanah montana i jako miley cyrus
-
Ůžasná miley cyrus jsi fakt1 *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
-
Až moc ju teda nemusim *10*
-
Já si osobně myslím, že by se Miley mohla zklidnit! I když je zase pravda, že jsou celebrity, které se zviditelňují slušně a kvalitně ( to je dobrou hudbou, hereckými výkony, charitou ) a celebrity, které zase nevkusně a neslušně ( to je třeba Miley ). Ale co, byznys jako byznys a očividně se to spoustě lidí líbí, jinak by Miley nebyla stále tam, kde je. Můj názor
-
super je to dobri *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* ale ta holka bilad dobra
-
S tím nepočítej. Ale pokud by se ti to vyplnilo, nebude to tak rychlý.
-
Miley je dobrá spěvačka jeno kdyby ve videoklipech a nebo na koncertech neukazovala pi.... zadek atd..
to je fakt humus ale zase je pravda že vyrostla a může si dělat co chce -
Almen neurážej jí prosím sice se chová jako divoké zvíře ale takhle bych to určite nenapsala
-
Když si jí měla ráda a přestala nejsi prava Smilerka a pomatená? To si ty!
-
Miley umí dobře zpívat.Tedy alespoň já si to myslím. *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
Prosim vás máte snad mozek ne ? Ona se změnila kvůli tomu že jí všichni začaly říkat Honno Montano tak se nedivte. Můžeme za to my fanoušci. A navíc už je dospělá. A stejně se každá rostomilá hvězdička zhroutí stejně jako Bieber. Prosím vás nezlopte se nw mně že vás poučuju.
-
Je to úžasná žena <33333 a to že se tak chová? -,- no a je už dospělá proboha -,- už neni HM -,- proberte se -,- už vyrostla! -,- nemůže se pořád chovat tak jak chcete vy:)! půlka Smilers sou rádi že se HM zbavila:)! je úžasná <3333! a díky těm klipům má největší úspěch <333! RIP Hannah Montana! smiřte se s tim že vyrostla:)! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Miley ma hezky pisnicky ale nelibi se mi jeji videoklipi a jak se chova
-
Smiler jsem pořád..
Mně osobně je úplně jedno jak se Miley chová.. písničky má výborný a to mi stačí. -
Miley bývala krásná holka má krásné písničky ale to jak se předvádí a teď je všude potetovaná vyplazuje jazyk má krátký vlasy vystrkuje zadek a z prominutím ukazuje pi** hraje v krásném filmu LOL a ani poslední píseň tam vypadá že ještě měla něco normálního v hlavě milovala Liama je krásnej ale z tady tímto ho zpět nezíska měla by přemýšlet nad tím ..ve filmu jsou úžasní byli zasnoubení určitě by jim to vydrželo kdyby se nezačla tak chovat..