Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zpívá dobře miluju její písničky *14* *4* ale jak se změnila *9* *9* *13* *8* *13*
  • Jo chápu že se chtěla odloučit od HM ale nemusí se chovat tak extrémně *2*
  • jsi nejlepší tvoje celá rodina je skvělá přeju moc štěstí posílám pusu Lupinka
  • love007
    Nemusím ji, ale ta nová profilovka je hezká *4*
  • Takhle se chovat nemusí. Jako jo mám ji furt ráda ale to chování? Jojo je dospělá ale nemá rozum. Promiň Miley *13*
  • Miley ti spíváš ůžasně jako hanah montana i jako miley cyrus
  • Ůžasná miley cyrus jsi fakt1 *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
  • pajjuska
    Až moc ju teda nemusim *10*
  • Já si osobně myslím, že by se Miley mohla zklidnit! I když je zase pravda, že jsou celebrity, které se zviditelňují slušně a kvalitně ( to je dobrou hudbou, hereckými výkony, charitou ) a celebrity, které zase nevkusně a neslušně ( to je třeba Miley ). Ale co, byznys jako byznys a očividně se to spoustě lidí líbí, jinak by Miley nebyla stále tam, kde je. Můj názor
  • super je to dobri *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* ale ta holka bilad dobra
  • S tím nepočítej. Ale pokud by se ti to vyplnilo, nebude to tak rychlý.
  • Miley je dobrá spěvačka jeno kdyby ve videoklipech a nebo na koncertech neukazovala pi.... zadek atd..
    to je fakt humus ale zase je pravda že vyrostla a může si dělat co chce
  • Almen neurážej jí prosím sice se chová jako divoké zvíře ale takhle bych to určite nenapsala
  • Když si jí měla ráda a přestala nejsi prava Smilerka a pomatená? To si ty!
  • Miley umí dobře zpívat.Tedy alespoň já si to myslím. *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Prosim vás máte snad mozek ne ? Ona se změnila kvůli tomu že jí všichni začaly říkat Honno Montano tak se nedivte. Můžeme za to my fanoušci. A navíc už je dospělá. A stejně se každá rostomilá hvězdička zhroutí stejně jako Bieber. Prosím vás nezlopte se nw mně že vás poučuju.
  • Je to úžasná žena <33333 a to že se tak chová? -,- no a je už dospělá proboha -,- už neni HM -,- proberte se -,- už vyrostla! -,- nemůže se pořád chovat tak jak chcete vy:)! půlka Smilers sou rádi že se HM zbavila:)! je úžasná <3333! a díky těm klipům má největší úspěch <333! RIP Hannah Montana! smiřte se s tim že vyrostla:)! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Miley ma hezky pisnicky ale nelibi se mi jeji videoklipi a jak se chova
  • Janetka
    Smiler jsem pořád..
    Mně osobně je úplně jedno jak se Miley chová.. písničky má výborný a to mi stačí.
  • Miley bývala krásná holka má krásné písničky ale to jak se předvádí a teď je všude potetovaná vyplazuje jazyk má krátký vlasy vystrkuje zadek a z prominutím ukazuje pi** hraje v krásném filmu LOL a ani poslední píseň tam vypadá že ještě měla něco normálního v hlavě milovala Liama je krásnej ale z tady tímto ho zpět nezíska měla by přemýšlet nad tím ..ve filmu jsou úžasní byli zasnoubení určitě by jim to vydrželo kdyby se nezačla tak chovat..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit