Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hahahahahahahahaha Martina Stoessel je už na druhém místě doufám že předpěhne tu ---- a doufám že oblíbenost Miley klesne a oblíbenost Martina vstoupne .Holky a kluci kdo máte rád Martinu Stoessel tak jí prosím vás dávejte hlasy at je konečně na 1. místě
  • kacka2
    dofám že se změní
  • kacka2
    já jsem jí měla taky ráda. třeba když hrála v hanne montaně tak byla ještě normální. a ted se chová jako pomatená. když jsem se přihlásila do tohoto fanklubu tak jsem myslela že budu jediná která si to myslí. protože někomu se její chování líbí *8* což nechápu. ale jak to vypadá tak nejsem sama *3*
  • *10*
  • Miley byla hezká,bohužel BYLA a už není,už několikrát jsem se setkala s jejími klipy,které byly dostupné od 15 a + let....
  • Mne sa miley cyrus páčila pokial nerobila tie blbosti.
  • BULDOG
    Co se to s í stalo?! Byla krasna mlada slečna místo aby se stala krravamohla byt tak krásná,proste jestli je pravda co se jí stalo měla se pbratit na rodinu a na blízke:)A né tohle...hrozé co ze sebou udělala to jí fakt nepřeju,chudák..neměla takhle skončit nikdo by tak neměl skončit"....rodina a podpora je to co ta holka potrebuje moje babička byla psichiatr a říkala že vždy když si v nesnázích"obret se na rodinu".... :( No jo no :(
  • Byla to moje nejoblibenejsi zpevacka,ale ted chava se jak ***** jediny co ji zustalo je jeji talent,pisnicky ma porad skvely ,ale videa.Chtela docilit aby ji nebrali jako HM tak ji berou jako k**v*
  • Jo, zpívá hezky, ale to chování?
    Pomysli na rodinu..Na sestry..Jestli je pravda co se Ti v děctví stalo, rodina ti pomůže a vždy tě podrží..Jdi za tím, koho považuješ za nejlepšího přítele..:) Za tím kdo tě chápe a pomůže ti i v tom nejhorším..Ale změň se :)
    PS: jestli si to čteš, udělej si vlasy které jsi měla dřív ty krásné DLOUHÉ HNĚDÉ :33 Prosím :(
  • Nepíše se mYley ale miley :D *3*
  • No... Zase bych nepřeháněla.
  • mohla bych se zeptat jestli hodlas vystoupit v praze a jestli jo kdy sice bydlime s moji kamaradkou v Holýšove ale stejne obe te milujeme myley *1*
  • Proč v písničce Wrecking Ball olizuje to železo?!
  • Jo změna je život, ale k ní vzhlíží hromada mladých lidí, které si vsugerují že svlíkání na veřejnosti a braní drog vlastně není vůbec špatné, proč by taky bylo...když to dělá jejich idol?! At se Miley mění jak chce...ale nemusí svoje hrozný chování dávat najevo do celýho světa. Vyrostla z ní normální bulvární slepice.
  • Nej zpěvačka. Je úžasná! :)
  • jeji pisničky jsou pěkne a jemi jedno jak se chova a jak vypada to je jeji věc a mě to nevadi je pravda že se dost změnila ale žměna je život.... *3* *2*
  • Romca10
    Bola to môj idol... a teraz? nemám ju rada. Jej piesne sú v pohode, ale ako kurv* sa fakt správať nemusí... fakt jej ten život "celebritky" neprospieva. Ešte rok, dva a nebude nikoho zaujímať (zase) a asi fakt natočí to péčko :D
  • Romca10
    myslím, že by sa najpr mala naučiť pravopis a až potom niekde odísť....
  • Nechápu to. Co se sní stalo byla hezká a normální. Teď je jak kur** z D1 co je stou co zpívala Party in USA atd... *9*
  • Dyť je úžasná spjevatška.Moje oblýbená hnetka po emili osment.A jejý klipi sou super.Co je na tom tak hrozního že je tam nahá.ťela bich za ní jet do ameryky a ja tam i pojedu sama s ňákýma kámožemi já pojedu i za Emili amza tejlor svift nicki minaj a majli

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit