Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekouří kolikrát VÁM TO MÁM OPAKOVAT!! *16* *16* *16*
  • Erin
    Upřímně Miley mě tím kouřením docela štve ale nic s tím nenadělám.Holt se s tím musím smířit.
  • armenakos1
    tak seš naprosto blbá! *15*
  • armenakos1
    hej na to že ti bude 19 tak to asi nemáš v hlavě moc v pořádku... co furt nakecáváš s tím že to miley chtěla jenom zkusit ??!!! *16*
    když každý pozná podle fotek že to tak není... jedny z posledních fotek kde miley kouří byly ty kde si miley užívala v michiganu s liamem a dřív už podobných fotek taky bylo!! *16*
    takže to s tím zkoušením asi nějak nebude!! *12*
  • Andrejka10
    Nemusíš se do toho motat! Lidi, který kouří tak to je jejich věc, pak ať se nediví že maj průjem a blijou, *1* *1* *1* Eli má pravdu v tom že moje máma taky nesnáší kouření ale jen to vyzkoušela, (Miley to taky mohla jen zkusit!!) a ty máš pravdu v tom že můj strejda říkal: "AŤ SE STANE COKOLI JÁ BYCH SI TO DO DRŽKY NENACPAL ANI ZA 100000 KČ!", mě bude 19 devátýho března 2012 a taky jsem to nezkusila ale MILEY TO MOHLA JEN A JEN ZKUSIT!!!! *10* *10* *10*
  • Andrejka10
    No prostě si to nepamatuju
  • armenakos1
    když ty jsi tak omezená a nepodíváš se občas na nějaký fotky miley... např. candids tak to už je potom tvoje debilita zlato *3* *12* *15* *15*
  • armenakos1
    zkusit ??? :DDD :DDD kdyby to chtěla zkusit tak to není na tolika fotkách *15* *15* *15*
  • armenakos1
    *15* *15* *15* *15* *15*
  • To, že Miley kouří s tím nic tady neuděláte a taky si myslím, že je to její věc. Myslím, že kvůli tomu, že začala kouřit se svět nezboří, stále je to Miley jen s cigaretou v puse. Myslím, že v showbyznysu je dost těžký se vyhnout kouření (neříkám, že to není nemožný). Prostě je to její věc, já ji budu mít stále ráda a budu ji stále poslouchat, asi se to časem projeví i na jejím hlase, ale to je její hloupost.

http://www.twirlit.com/2011/08/04/miley-cyrus-smoking-photos-spark-controversy-again/miley-cyrus-smoking-1/
  • Erin
    Co je na tom těžkýho není to žádná chemie.
  • Andrejka10
    tŘEBA TO JEN CHTĚLA ZKUSIT *16* *16* *16* *12* *12* *12* A VY SI HNEDKA MYSLÍTE ŽE KOUŘÍ!!
  • Andrejka10
    Ale já si to tvoje jméno nepamatuju *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • Erin
    Jo a říkejte mi prosím Eli ne Erin to jméno mám jen ze srandy. *5* *4*
  • Erin
    Ehm,...můj názor na kouření je z cela jiný.Tamto napsala má již už dávno stupidní ségra. *3*
  • Andrejka10
    Pro Terku: Hele, chtěla bych tě vidět až to řekneš miles před očima, to by si zrudla, no jo ale když jí to neříkaš před očima ale tady tak to je jasný
    , to by udělal každý

P.S. Sorry že to je takhle naškrábaný ale bolí mě ruce
  • Andrejka10
    Na fotkách kde kouří??? Hmmm, dobrá výmluva hej ty máš teda silnou debilitu *10* *10* *10* *5* *5* *5* *6* *6* *6* *16* *16* *16* *12*
  • Andrejka10
    jo
  • armenakos1
    na těch fotkách kde kouří.. *15* *15* *15*
  • armenakos1
    hej tak toto mě pobavilo c osi napsala... takže jenom kvůli tomu že to bylo smazáno z novinek tak to není pravda jo??!!!
    *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit