-
Ty mi neřikej co mám dělat jo? Nech mě být, bože ty jsi divný|divná! *16* *16* *16*
-
Andrejka10: tohle píšou všichni když už neví jak se jinak bránit... smaž si ten profil a už neotravuj.. *16*
PS: ještě si prosímtě prohlídni fotky mileys za poslední rok at víš co dělá a nedělá... Bye *2* -
Todle neni moc vtipný.
-
Ani vás neznám, vy budete asi nějací předškoláci *1* *2* *15* *4* *5*
-
Nemusíš si ten profil smazat jen kvůli NÁM.A když tě to teda štve tak si toho nevšímej(i když to bude těžký)život je moc krátkej na to abys ho celej provztekala.
-
jak udělej s ní něco do háje... víš kdo na ni má ten špatnej vliv ??? Liam a Denica!!... když sem s ní byl tak bylo vše upe ok a ten je to v háji *10* *9* *15*
PS k snům: moc ne *15* -
Andrejka10: říká kdo ??!! *15* *15* *15*
-
ježiš.... prej hodně fans... hej když nebudeš ty její fanoušek tak myslím že to miley nějak nezraní... má jich ještě dalších pár milionů.... *15* *15* *15*
-
Ať si třeba kouří.... její blbost, zničenej hlas bude mít ona... Jenom mě udivuje jak v knížce psala, že NIKDY nebude kouřit... haha, vybarvila se..
-
Já už vám na ty vaše kecy nebudu odepisovat! *16* *16* *16* Profil jsem si založila jen protože jsem chtěla aby měla Miley hodně fans, já si asi ten profil smažu protože nechci aby se mi někdo např. Erin, Armenakos neboli Terka tlemili.
-
*15*
Pro Andrejku:lepší je se tlemit než bulet. -
Andrejko už máš napísané úkoly? :D
-
A ty se netlem
-
*15* *15* *15*
-
Česky,lidsky,politicky.
-
Erin, jaks tam dala tu fotku?
-
Hm
-
Víš,ale ona fakt kouří.
-
Miley Cyrus je na mě tak akorát, např. (sorry, ale fakt) Lady Gaga je až moc, Sel (Selena Gomez) je moc málo. Miley je na mě akorát *1* *1* *1* *2* *15* *4* *14* *3*
-
Mileyino kouření je teď fakt velké téma ohledně Miley, sakra lidi!! Miley přece neni jediná celebrita která kouří! Např A. Winehouse (a s toho zemřela), Lady GaGa a neboli L. Lohan.
Nechápu proč kolem toho děláte tekový povyk!? *6* *6* *6*
A Armenakosi1, to že Miley (možná) kouří tak kolem toho děláš povyk a taky Erin. Z Miley se hnedka nemusí stát závislák! *16* *16* *16*