Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miley je skvělá,ale mrzí mě,že už tak rychle dospěla :DD už to není ta hodná holka z Hannah Montany,je to dračice xD *15* Mě ani nevadí že se na podiu chová sexy,ale nechci aby skončila jako Britney Spears *16* Jenom tiše doufám,že se vrátí k Nickovi *4* a že přestane kouřit i když je to její zdraví a věc. Nechci aby skončila jako její dědečkové ...zemřeli na rakovinu,protože moc kouřili *9*
  • Pane bože! Vy děláte, jak kdyby kouřila v kuse 24 hodin denně. Když si jednou za den zapálí, to je to tak hrozné? Vždyť je jí 18 proboha!
  • ronnieselly
    GOOD Girl...=) *1*
  • MILEYny 19 narozeniny.. ! Vím že je to ještě dlouho, ale utečeto.. proto chci abyste se přidaly do téhle události tady: http://www.facebook.com/event.php?eid=157182677704921 bude tam toho hodně.. doufám že se přidá co nejvíc lidí.. :) a prosím SDÍLEJTE TO ! :) Předem moc děkuju.. bude tam super zábava.. :) ae to se ještě dozvíte.. :) děkuju :)
  • hbdelfin
    přesně, jako jo, každý může mít svůj názor, chápu, že někdo miley nemá rád a beru komentáře proti ní a chápejte, že my vám na to odepíšeme, protože si jí prostě hájíme, ale vy nemusíte odepisovat na naše komentáře, jen se pak vytvoří hádky...
  • Andrejko, tak moc mě bavíš! :D Tobě je 17, jo? Mě je 13 a abych pravdu řekla, tak z gramatiky toho vím asi tak 10x víc než ty vůbec někdy vědět budeš! Holka, který je 17, by se NIKDY takhle nehádala! Mimochodem... Proč máš za jménem Andrejka číslo 10?!
  • hbdelfin
    njn, tak to je hold život...
  • Sorry, nějak mi nešlo se přihlásit....
  • Proč? Proč? Proč? Proč se tady vždycky oběví někdo kdo se tady začne hádat s pohodovýma lidma, který tady jsou snad od založení této stránky.....jestli se chcete naváže do Toma nebo do někoho jiného tak si nejdřív uvědomte že to k ničemu nebude... akorát si všechny rozhádáte a nikdo vás tady nebude mít rád .... proto vám radím dobře buď už se tady neukazujte a nebo se uklidněte a nechte nás na pokoji... NAZDAR *16* *3*
  • Andrejka10
    CHÁCHÁ,vypadá to že náš "milovaný" armenakos je ztrapněn! *15* *15* *2* *1*
  • armenakos1
    fakt nekecáš ?? *15*
  • Andrejka10
    ne, já mluvím o tobě
  • armenakos1
    proč tu mluvíš o sobě ?! *8*
  • Andrejka10
    Hahaha, tak to se povedlo!
  • Já, armenakos se chci Andrejce, Terce, Erin a všem dalším do kterejch jsem se obouval, srdečně omluvit! *9* *9* *8* *8*
  • Andrejka10
    Něaký osmiletý děcko mi nebude říkat co mám dělat! *10* *5* *16* *16* *16*
  • Andrejka10
    A hele ty (armenakos) TO TY SE TU DO VšECH OBOUVáš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16*
  • armenakos1
    ty tady nepoučuj o gramatice... tvoje gramatika nikdy nebyla lepší než Gee *12*
  • Andrejka10
    A nauč se psát, gramatiku budeš potřebovat k životě! ;)
  • armenakos1
    víš jak budeš mít pokoj ?? když tu nebudeš chodit a to budeš mít relax !! *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit