Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Erin
    já vim že tě štve ale střelilas vedle vypadá jinak-jako normální kluk
  • ronnieselly
    Jaká knížka o žadne nevím ?? napíšeš aspoň jak se jmenuje (ka knížka) *1*

!Верча!
  • ale je to sranodvní no *1*
  • v té její knížce se psalo,že nosila prve rovnátka a že ji donutili aby místo rovnátek nosila umělý zuby! *1* *1* *1* takžw nevím jako *1*
  • Erin
    za málo *2* *1*
  • Andrejka10
    :) dík
  • Andrejka10
    Bože.. Lidi musim si vás užít nebo se letadlo zřítí a já budu tuhá! (možná)
  • Erin
    Gee,máš nějakej závažnej důvod žes do Andrejky musel začít rejpat?Ona TEBE přece neurážela.
  • Andrejka10
    jo ja vim ale armenakos mě štve!! *16* *16* *16*
  • Erin
    Andrejko,chápu tvou nepříčetnost ale,tohle je myslím trochu přes čáru...
  • Erin
    No jo,skryj si identitu.Radši se jdi vycpat!
  • Andrejka10
    No možná budu, vezmem si s sebou notebook, ale jen chvíli a málokdy, protože budem nakupovat (jak je v Turecku tradicí).
  • Andrejka10
    Ahoj lidi, jedeme s rodinou do Turecka a nebudu 14 dní na kompu, zítra už vyrážíme *1* *2* *15* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *4* *5* *3*
  • Tereza
    Andrejko to stačí už! Tohle stejně nikam nevede! Diskuze se znovu promaže a nech tohle už na adminech! *4*
  • Andrejka10
    Přečti jak ta Glee píše! (a uvědom si že škrábe jak kocour a že já znám toho víc o gramatice než ona, ve škole v informatice jsem nejlepší) Kdyby jsme spolu byly za dobře tak bys mi toto nenapsal! *16* *16* *16*
  • Andrejka10
    Pro armenakose: Nějaký děcko které si myslí že je "bůh" této diskuze, tak všem bude poroučet?! To se šeredně pleteš, bůh této diskuze je ten, kdo Miley založil profil! Ty jseš akorát čert (nebo ďábel této diskuze), to že Miley kouří ti může bejt ukradený a jestli se budeš do někoho obouvat ta pomsta bude to že řeknu správcovi, aby ti zakázal alespoň na 14 dní sem něco psát! Skandál by byl, kdyby si zapalila aspoň 100x denně jenže ona si zapálila jen jednou za den!

Tipuju tě na věk: 8
    Jsi cikán
    Jsi tlustý
    Jsi malý
    Je mi jedno co si o mně myslíte ale když mi píšeš takovéhle dopisy tak toto je pomsta číslo jedna. *16* *16* *16*
  • Andrejka10
    Co je ti do mýho jména?! Armenakos má taky ve svém jméně "1" a nic mu neřikáš! *16* *16* *16* *16*
  • hbdelfin
    jo, je skvělá, tak každý je jiný, hodně lidí dospívá rychle, někteří pomaleji...miley je ten první typ...podle mě jako britney neskončí, má hodně silnou rodinu, která jí podle mě dokáže udržet na uzdě a že se vrátí k nickovi...to nejsi jediná *3* nemusí nutně furt kouřit, časem si možná uvědomí, co se děje, my mladí zkoušíme strašně věcí(moji spolužáci se už opili a někteří i kouří a to jim je teprve všem jen 14-ale bude jim 15, njn, kvarta na gymplu, co si budem povídat :D)
  • Tereza
    Co? *1* Umělý zuby? *1* Tak takhle dlouho sem se už nezasmála *1* *1* *1*
  • nevíte jestli má Miley umělé zuby? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit