-
Ať má přezdívku jakoukoliv,bude stále vypadat jako Rajda! *12*
-
http://www.youtube.com/watch?v=hgg1XhkIoig co na ni říkáte? :-) Dle mého nádhera
-
čs, nevim co se děje ale Zjistila jsem že miley nenávidí selenu gomez, protože kvůli tomu že chodí s justinem bieberem tak ji miley nadáva že ho nemiluje ale jen se chce poslavit nahoru, demi zase řekla že sláva z ní udělala arogantní holku (seleně vlezla sláva do hlavy),taylor popsala že by se popblila kdyby byla Sel. a její kolegyně jennifer stone se kterou se seznámila při natáčení seriálu kouzelníci z wawerly řekla že si kdysy spolu drsně zapařily- teď si myslí o sobě něcovíc a kašle na nás! Ta toto popsali bývalé kamarádky Seleny. Miley Cyrus a Taylor Momsen a demi lovatio a jennifer stone! A neni se divit, mě taky příde sel tak nějak poslední dobou arogantní a že biebera nemiluje a že je z ní nya blití a že si mislí že je o sobě něco víc... *12* Teď vám předvedu jka to řekli: Miley: Selena Justina jen využívá aby se dostala nahoru, Taylor: asi bych se pozvracela kdyby byla taková nablýskaná disney hvězdička jako Selena Gomez!, Demi: Sel mě nechala ve štychu, uspěch z ní udělal arogantní holku, A Jenifer: křív jsme si se Sel skvěle zapařily - teď si myslí že je něco víc a kašle na nás! *3* *3* *3* tto jsem četla v časopisu popcorn, ověřit? kupte si to nejpozději do 1.11.2011. *4* *4* *4* *3* *3* *3*.
-
dne 15.8. se miley pohádala s liamem hems (atd).... no neni se divit
-
Dík
-
Miley je druhá! Selena klesá a Miley jí může dohonit!
-
vadí mi že Má Miley tu přesdívku SMILEY na osobnostech. prosím smažte to
-
pár vět sem s knížky Miles to go opsala do toho blogu, nesmažu si profil a moc se omlouvám všem, Terce armenakosovi ard... Pro armenakose: Miley fakt kouří, promiň
-
smažu si profil, mamka mi to řekla a na rozlučku se pls mrkněte na můj blog www.mileycyrusfans.cz děkuju a dnes v 20:00 si profil smažu tak neváhejte a užijte si mě.
-
Pro ERIN:
Ahoj, počítala sem to a celkem jich má deset.: 1. Just Breathe pod prsem, 2.LOVE v uchu, 3.srdce na malíčku, 4.křížek na prsteníčku, 5.lapač snů na boku, 6.kotva na zápěstí, 7.znak PEACE na prostředníčku , 8. KARMA na ukazováčku, 9.znak rovnosti na prsteníčku, 10.ornament na noze( stejný s Liemem). Jestli má nová nevím, a jestli jsou všechny pravá to se uvidí časem. Mam i fotky kdyby někdo chtěl vidět. -
úplně první příspěvěk! *3* *3* *3*
-
Tak proč ses pojmenoval|a po ní?!
-
Armenakos se jmenuje tomáš!! CHáCHá!
-
Mě je 17!
-
netlem se ty *****!
-
Dyť to řikám!
-
Sbohem!!! *16* *16* *16* *16*
-
Už sem nikdy nevlezu!!!!!!!!!! (jen když bych si chtěla přidat nějakou osobnost do fanklubu!)
-
Ahoj lidi, nechci se vychlubovat ale v turecku je nádherně,,, já nezemřela, toNĚKDO zase prdelovaL **** jedEN NEJRADŠI BYCH MU VLEPILA, DĚLÁ SI LEGRACI S TADYTĚCH VĚCÍ! *16* *16* *16*
-
Ahoj všichni
Tak za 1.Miley má tetování 18
A za 2.Víte že Miley brácha Trace Cyrus bude mít možná dítě z Brenda Song *15* *1* *2*