-
Mojí kámošku která je taky zaregistrovaná zajímá jak se stane správcem, PLS poraďte! dík
-
Nevíte někdo jestli bude Miley v PRAZE? Holky ze třídy to zajímá.
-
Proč mě máte zrovna za tu ZLOU?? *11* *11* *11* ???
-
Andrejko! Souhlasím se všemi názory Armíka a ty si tu prdelacuješ o tom že s tebou letadlo spadne! Na tu tvou soutěž ti všichni zcela kašlem ale kdyby to bylo o život tak bych hlasovala pro Miley! P.S. Zdravim Armenakos1, Hbdelfin, Erin, Tereza a další... *3*
-
ted nevím na koho to myslíš hbdelfin *13*
-
fans.. prubněte to hlasování na o2aréně, však ještě z minula víte jak hlasovat víckrát... *1*
kdo máte aspon chvilku čas tak se tam zastavte a nahromadte pár hlasů.. *15* *15* -
ale to nebylo mířeno proti tobě...fajn, tak si hádky klidně vyvolávej, mně je to jedno...
-
http://www.mtvla.com/alalucha ...prosím hlasujte pro Miley!! *2*
-
ojj.. tak do toho hlasujte hlasujte *15*
-
ne vysměju se ti protože seš trapnej tím že si sem napsal *15* *15*
-
Ahoj fans na stránkách o2 areny je o5 anketa Kterého z následujících umělců byste rádi viděli v O2 areně? Prosím dejte hlas pro Miley
http://o2arena.cz/O2arena/lstInq.aspx *3* -
miley je docela fajn (to snad chapes armenankos) *1* abys ses netvaril takhle *8* docela ujde zmena nazoru(jo a nedavej sem ty urazky na ostatni)chudacku *13* vzdyt si delam srandu *1* zadnej chudak nejsi *1* (ted se asi tvaris takhle *16* nebo *10* cauky
-
navíc to každej pozná podle toho že máš u toho příspěvku napsaný "editováno v 20:01" *3*
-
až poté co jsi to přepsala... každej kdo sem přišel než si to přepsala tak tam viděl 18... tak se mě nesnaž přesvědčit nad opakem.... a přestan mi nadávat jinak začnu já a už né na diskusi ale přes vzkazy a to se budeš hodně moc divit co dokážu *16*
-
to může mít i hater děvče... tak v tom případě nás "pravý fanoušky" nevyhazuj.. my jsme tu déle na této diskusi než ty... *5*
-
Takže to je 2:0 pro Miley, dobře. *2*
-
tak to bych asi neměla miley v osobnostech! *16* *16* *16*
-
dyt tam je 8 ty blbe!
-
já nevěděl že existuje datum 15.18. *15* *15* *16*
-
to je mi ale uplně jedno