Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano!!! HLASUJTE pro MILEY na o2arena.cz !! Je v anketě! stojí za to jí podpořit. a myslím si že kdyby tam měla fakt hodně hlasů a vyděli by to aji admíni kolik lidí jí dalo hlas, tak by jí možná pozvalo do ČR !! :) Tak hlasujme pro MILEY !! Já znám způsob jak hlasovat vícekrát.. :) Tak HLASUJEM !!!
  • Erin
    zdravím
  • armenakos1
    zdravíím *4*
  • Erin
    Zdravím všechny!
    Tak jsem zpátky.... *4*
  • Erin
    ahoj *2* *4*
  • Erin
    Andrejko,já ti nepolíbím protože se vždycky najde něco lepšího na práci. *3*
  • armenakos1
    Lidi..pls já vím že to možná nebude mít žádný význam.. ale za pokus to stojí ne ??! víc že už to tu jednou bylo ale do toho.. Hlasujte na stránkách o2 arény pro miley... kdo ví jak hlasovat víckrát tak jenom dobře... hlavně nenaleťte na lidi co to po vás budou chtít vědět jak hlasovat víckrát protože se z nich vyvinou třeba fanoušci biebera... *16*
    Miley prohrává.. tak do toho..!! to bude zase řežba.. si pamatuju kolik tam bylo hlasů minule... kolem 10000 *15* *15*
  • armenakos1
    You're right *3* *5*
  • armenakos1
    to ti nikdy neřeknu a doufám že ti to neřekne ani nikdo jiný... to už se mi stalo že jsem naletěl na jednu holku co si hrála na fanouška miley a když sem jí řekl jak hlasovat víckrát tak mě napsala že je velká fanynka biebera... takže tohle na mě nezkoušet zlato!! *16*
    víckrát už ne!!! *16*
  • Raspberry
    Ahoj, já jsem tu nová a jsem velká fanynka Miley, podle mě je to ta nejlepší herečka a zpěvačka. Ráda bych, aby přijela do o2 arény, už jsem jí tam dala hlas, ale nevím, jak mám hlasovat víckrát. Prosím poraďte něko. *3* *4* *5* *14* *1*
  • Andrejko promiň, ale nazývat armenakose, hbdelfin a spol hatery je tak trošičku od věci... Ty se hrozně divíš, že tu do tebe všichni valí, ale když se podíváš o pár příspěvků níže, tak se já divím, jak se ty můžeš divit, proč do tebe valí... Napíšeš tam nějaký článek z novin nebo odkud že to, hbdelfín ti k tomu napíše, že to je kravina z bulváru a ty s ním začneš vyvolávat hádky aniž by on to nějak mířil proti tobě. Jakože nejdřív si zameť před vlastním prahem a pak začni na práh prášit jiným :) Aby ses pak v budoucnu nedivila
  • hbdelfin
    nemáme tě za ZLOU, jen za celkem otravnou...jako rádi bychom tě přijali mezi sebe, když ty si hádky s námi vyvoláváš, a to je ten problém...
  • hbdelfin
    jj, to si pamatuji *1* tak jdu zahlasovat....
  • armenakos1
    nemůžeš si ty svý příspěvky psát někde jinde ??!
    koho zajímá kolik to je... stačí přece když si každej fanoušek myslí svoje... a nemusí se z toho dělat žádná "soutěž" bože!
    vzpamatuj se...
  • armenakos1
    "zlou" nikdo neřek... spíš hloupou *12*
  • armenakos1
    mě by spíš zajímalo proč píšeš jak magor každou věc na každej příspěvek akorát se tím zbytečně plní diskuse....
  • armenakos1
    a koho to zajímá ?? *6* *6*
  • Andrejka10
    Miley Cyrus vede! V mé soutěži "Miley vs. Selena" to je 21:13! A jestli někdo chce hlasovat, tak ať mi napíše sem na Miley diskuzi.

Dík

Andrejka10
  • Andrejka10
    Tvářím se takhle *6* když si čtu armenakosovi poznámky a je mi na *11*!
  • Andrejka10
    Selena je daleko daleko horší než Miley a Mil je Nejlepší!! *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit