Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hbdelfin
    ale je to fakt luxus *15* *15* *15* *15*
  • hbdelfin
    částečně moje, ale jenom částečně... *15* *15* *15* *15*
  • armenakos1
    tak přes 14tisíc už!! *15* *15*
  • armenakos1
    hej... co to je na té stránce o2 arény ??? :DDD :DD Miley přes 13000 hlasů.. cože ???!! *15* *15*
    číí je to práce ???!!!! *1* *1* *1*
    Wau!!!
  • Erin
    to byl vtip
  • Ahoj hledám někoho,kdo by semnou jel na koncert Miley.Podnikl bych cestu případně i na koncert v zahraničí.Mám auto,tak to není takový problém.Je to předběžné,pokud se něco objeví jel bych a nechci jet sám.Je mi 18 a chodim na střední školu.email:luke233@seznam.cz
  • Tereza
    Lidi vidí jen to co chtějí :)
  • hbdelfin
    oni to ani neřeší, jestli podvádíme nebo ne...ale i tak, stejně, i kdyby miley vyhrála, tak se sem asi dříve dostane justin, co jsem tak četla někde na webu, už plánuje další turné *7* *7* ale to neřešme, miley aktuálně vyhrává *3*
  • hbdelfin
    lidi, pro všechny hatery, jak můžete o miley říkat tak hnusné věci po tomhle-http://foto.osobnosti.cz/miley-cyrus-544708 tady jen můžete vidět, jak je to úžasná osobnost
  • Selena je oproti Miley nula!
  • armenakos1
    ?? *1*
  • armenakos1
    ehm ono je to stejně jedno.. i kdyby justin vedlo 10000hlasů tak to nic neznamená.. protože lidi z o2 arény který se staraj o webovky ví že podvádíme a jak hlasovat víckrát.. takže taky ví kolik kdo má mít správně hlasů... takže si z toho nic nedělejte i kdyby justin vedl o bůhví kolik hlasů.. *3* *5*
  • Erin
    Bieber má náskok 2 miliony.Hlasujte co to dá
  • Čauky.. Já pro Miley hlasuju pořád. Musí to vyhrát. Teďka jsem jí dal přes 60 hlasů.. Teď jedem do šupmperka takže nemůžu hlasovat, ale až přijedu tak zase hlasovat budu.. tak prosím Vás !! HLASUJTE TAKY !! Aspon ať je to vyrovnáný! Díky :) *4*
  • ojo, hlasujem, Beliebers hlasujou pořád.. ale my Smilers jsme přece lepší! tak jím to dokažme ! musíme udělat miley náskok ... ;) *8*
  • Raspberry
    Rozumím! *3* *1* *4*
  • Raspberry
    Jasně, v dnešní době se moc lidem věřit nedá.........
    Nicméně už jsem na to přišla jak se dá hlasovat víckrát a určitě Miley podpořím! *3* *5* *4* *1*
    A nemám ráda Biebera *16* *11* *11* *11* *11* !!!!!!!
  • armenakos1
    todle na mě nezabere... můžeš toho říct kolik chceš a pravda může být uplně jiná... v dnešní době... *8*
  • armenakos1
    to nejsi jediná kdo to zná jak hlasovat víckrát... hlavně to nikomu neříkej.. ani když ti někdo bude psát jak je velkej fanoušek miley atd... *5*
  • Raspberry
    .........ne, fanoušek biebera opravdu nejsem. *3* jenom bych moc ráda aby sem Miley přijela. *3* *4* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit