Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lidi neznate nekdo twitter od miley ?
  • Já ti nerozumím.
  • Na hlavní straně Miley si najdeš filmografii pak rok 2007 je tam napsáno super drbna(gossip girl)role:Hannah Montana
  • Co ti říkám?
  • Andrejka10
    Pro Terku: Hahaha, ty a správce, to určitě jo a navíc přihlašování je úplně stejný!! *16* *16* *16* *10* *10* *5* *5*
  • Andrejka10
    Eli: To říkáš mně??? *9* *9* *9*
  • Miley hrála v Super Drbně? A v jakym dílu proboha, že jsme ji tam nikde neviděla, a to už jsem mám pocit viděla celou 1. a 2. a půlku 3. řady?
  • Hele Miley je sbílená 474 a já jsem pryč jen 1 den a ona už je sbílená rovnou přes 800x. *8* *8* *8*
  • Hele ty pitomečku,tvůj mozek je tak MALEJ že se musíš vydávat za někoho jinýho?
  • Andrejka10
    Pro Terku: To psala moje malá ségra, pořád jsem proti tobě a jsem s armenakos1 *16* *16* *16* *10* *10* *10* !! Ty jsi sama trapná ještě trapnější než já!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* *5* *5*
  • Andrejka10
    Sorry *8* *8* *8*
  • Nechápu?! Proč se MĚ ptáš,jestli jí můžeš mít ráda? Měj se ráda koho chceš,to je každýho věc.
  • Správce ANO ale ne u Miley :) Díkdy bohu.
  • Andrejka10
    Máš pravdu ale můžu mít miley ráda?????? *4* *4*
  • Ty a správce to se mi nezdá.
  • Pro Andrejku10: Andrejko jsi více než trapná :) VY tu po ostatních nechcete,aby vám tu nadávali po Miley,ale sami se někteří nechováte a moc lépe,když tu sami nadáváte po ostatních.A jen tak pro info.Na osobnostech jsem registrovaná a rozhodně déle než ty,správcem jsem taky,ale co osobnosti prošli změnou mám problémy s přihlášením! Takže bud' tak laskavá a přestan se do každého hned obouvat!
  • *byste*
  • Soráč ale mohli Miley sbílet na FB!! *1* *1* *1* *2* *2*
  • Miley Cyrus je nejlepší, asi na ni ten klub co nenávidí Hannah Montanu žárlí aby z ní udělali chudinku! *8* *8* *9* Ale Miley je přesto oblíbená!!!! Ha.
  • Andrejka10
    Už mě serete!! *16* *16* *10* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit