Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4
    už jsem normal četla že chlup :D
  • víte skím to mluvíte mluvíte se samotným L
  • armenakos1
    klup ??? hej ty máš asi dost silnou debilitu *1*
  • armenakos1
    ale tvůj názor nás nezajímá a víš jak ty seš trapná že neumíš ani pořádně psát :DDD bože ty gramatický chyby ty seš asi hodně blbá!!
  • zdravim klup NENÁVIDIME HANU MONTANU !!!!
  • armenakos1
    Terko ty už radši fakt vypadni!
  • armenakos1
    a tvůj názor chtěl vědět kdo ??!!
  • ja se nesnažim vam natlouct do hlavi že Miley je trapná jemom se vám chcu vismát že ji poslouchate protože je hodně hodně trapná HA HA HA HA *1*
  • armenakos1
    jo to máš taky pravdu ale přece když miley vyhraje v nějaké anketě nebo tak je to pro fanouška hřejiný pocit na srdci!
  • Mno ty jsi ale těžká trubka (promiň za tu urážku) :) ... Miley je jediná disney zpěvačka (ještě s Demi), která za něco stojí jenže lidi jako ty jsou zaostalci co poslouchajou studio verze od "úžasné" Seleny a live verze, které stojí za C===8 si neposlechnete (promiň Sel, mám tě sic rád, ale jen jako herečku) ... nebo třeba taková Katy Perry ... není sice Disney ... studio verze má pěkné, ale live .... radši non live .... zatímco Miley aspoň něco živě zazpívá pořádně ... mno, něco ... všechno ... a nepotřebuje k tomu playback jak třeba b*bá Britney SPÍRS .... TEČKA
  • Nikdo se vám nesnaží nic znechutit,bud' v klidu malá! :)
  • Je to jen o pocitu o ničem jiným! Mě by teda v životě nenapadlo,to brát takhle.Že když mám nějakého oblíbence tak mi tak akorát sejde na názoru mém a ne na tom,zda dotyčnou celebritu musí opětovat dalších xxxx lidí.Ta osoba je něčím důležitá pro mě a nesejde mi na tom kolikátá je v pořadí.V srdci je vždy na místě PRVNÍM.Ale to vy asi takhle nepochopíte.
  • Takže zaprvé : Nevím kdo ty jsi,že si mě dovoluješ vyhazovat ze stránky,která je tu otevřená VŠEM! Jsme na JEN na diskuzi,s fanklubem to nemá nic společného a pokud vím tak diskuze jsou od toho,aby se nach diskutovalo o VŠEM možném a i tedy,aby tu zdé lidé mohli zanechat svůj názor ač je negativní.TY nemáš žádné právo někoho odsud vyhazovat a pokud,že se ti nějaký negativní nazár nelíbí (ač je vyjádřený slušně!!!) tak nemusíš na dotyčné osoby hned útočit! Třeba takové komentáře ignoruj co já vím! A k té první zprávě..opravdu netuším proč tolik lhcáte potom,aby zde byla první.O NIČEM to tady neni a pokud jsi opravdový fanda nemusí ti záležet na tom kolikátá je v návštěvnosti!
  • božžže zase tu chvíli nejsem a Miley je na 3.místě a ještě k tomu sem přišli zase Haters a zase se snaží nám Miley zhnusit (což se jim nedaří)
  • klubu NENÁVIDIME HANU MONTANU je uplně jedno že je na 1 místě
  • armenakos1
    miley je populární stále ty nulo co sem dycky píšeš pod neregistrovaným nickem "hahah!" nebo něco takovýho!!
    Akorát byly osobnosti ve špatné údržbě a skoro pořád nefungovali tak sem fanoušci přestali chodit!!
  • armenakos1
    to není miley ani za píď *1*
  • armenakos1
    Terko ale každýmu záleží na něčem jiným.. pro nás fanoušky je to lepší pocit když je miley na prvním místě a hbdelfin to napsala na druhé straně diskuse dobře, že je to kvůli tomu jak se osobnosti sekali a nebyly v pořádku, předtím Miley vedla o několik tisíc bodů ale jakmile se osobnosti zesekali a nebyly v pořádku tak miley klesla a fanoušci jsem přestali chodit! *8*
  • armenakos1
    ne díky *1*
  • armenakos1
    díky za napsaní hezkého komentáře ale mohla by jsi psát trošku normálněji bez tolika gramatických chyb ;) *5* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit